fett med middag,

Snart ska jag på grillmiddag hos Johanne. Mousserande vin och gin står på flytandemenyn. Jag står för huvudvärken. fan. aj. Så B att ja huvudvärk en fredag.
Har på mig nygammla kläder ja köpte på weekdays second hand. Lite större chinos, en helt undrbart blå utsliten t-shirt (har dock inte på mig den ikväll) och gladiator skor och en vit t shirt ja klippt och grejat på.
okej, måste dra. Skulle ju faktiskt köpa ett paket M. Nicer väder. Ska lyssna på the kooks på vägen. hej

orkar inte vara aktiv,

idag på bloggen. Phuuf. Jag har nackspärr med stort N. inte jobbat idag utan bara suttit och gått lite.
Balkongen har varit med koja idag på dagen. gick ut vid nio smörjde på lite tigerbalsam på nacken och satt där till till kl ett. Världens bästa sommarlunch tröck ja i mig, flingor, mjölk och äppelmos.
Sen blev ja rastlös, men nacken sa ifrån att kanske jobba eftermiddagen på jobbet. Så ja gick till mamma och fick mig en riktig sommarmiddag, färskpotatis och skinka. Sen åkte vi på fika ute i mariedal så milou fick bada. Plus en fet annanassplit! Nu sitter jag och sappar på tv'n jag är så jäkla kräsen när de gäller tv program. Hatar alla serier! Ja är mer en mini pensionär. Älskar När och fjärran och alla samhällsprogram.
Mitt största problem är om jag ska jobba imorgon, ja vill verkligen! Men känns så ovärt att gå dit och ha så fruktansvärt ont. Kanske ska vila mig i helgen och vara riktigt kry till måndag? Men ja skäms och ringa och sjukanmäla mig igen. fcuk. Men ja orkar inte ens hålla upp huvudet. Hur ska de då gå på en 7.45 h arbetsdag. Bajs. Jag får helt enkelt sova på saken.

OJ blev inte postat igår. Så ja postar det idag!

gissa nunan!

image247


image248image249
cobra snake


Jag har börjat gilla blått väldigt mycket. tjejen längs upp klär sog snyggt, cool liksom.
Just nu har jag världens baota problem a´la magnumisimo.
Letar efter ett par svarta retro reebok skor, med lite hets detaljer på. Sånna som va såååå it på 80 talet.
Jag vill verkligen ha ett par ferfekta dojjor att ha till uppvikta jeans och någon basic t shirt. bara sådär liksom.
MÅSTE ta mig till stockholm faktiskt, det är nästa panik i mig. gå några timmar på beyond retro och UU skulle va godare än en daimstrut. Jag måste också försöka på mig att hitta en jeans jacka och vita convere och dem finns  ju överallt. köpa några billiga jeans. Monki,  cheap monday? som jag kan använda till skorna. Ojoj va jag planerar, det blir aldrig som man vill men iaf. Sandaler, kjolar, high heels. FAN jag vill nog ha allt.
Men det ja absolut behöver och anväder mest är vanliga tshirts stora som små, utan tryck eller med världens blaffa. Det kryyper i fingrarna. Jag ska iaf göra slag i saken den 1 juli då jag vet att jag är ledig, PLUS att den fetaste av alla fetaste löner kommer då! Shit omg mtf jesus. Va jag ska spendera mera!
men blir säker något roligt inköp innan dess. Bara ja hittar mina reebok. Som sagt, tell me if you know some good shit.

knak knak..

så låter det om min nacke nu. Jag har fått världens jobbigaste Nackpärr. Kan inte vrida åt något håll förutom neråt. Varför? Jo för det enda jag gör om dagarna är att titta ner på ett plockorder.
så vi får se hur det blir med jobbet imorgon, jag kan inte utföra mitt arbete till 100% nu. Måste be alla om hjälp om ja ska plocka nått från hyllor eller om det ligger långt ner. Plus att det är väldigt svårt att hålla upp huvudet. Jaja, nu känner jag att jag börjar klaga lite mycket. Annars har dagen varit jätte bra, Yvonne fyllde 50 år och bjöd på buffe och tårta! Men trött är jag, som alla andra dagar. Går och sover vid 9 och somnar som en klubbad säl.

Nu måste ja duscha innan ja ska hälsa på Mamma. Ciaopao

robyn rhubarb.

hi dudis. Gick som sagt och la mig svin tidigt igår, typ rekord nästan. Men efter regnet kommer solsken. Idag vaknade jag PIGG och UTVILAD med stora bokstäver.
Jag har fått jordens feaste blåsor under tassarna, och snart ska det bli blodbad av dem.
Dagen fitt kan man säga va samtalet från doktorn. Hans dom lyder; Inge mer rött kött, vitt bröd så som limpa.
Mjölkprodukter (låglaktos går bra) inge Lök et c.
Det ja ska äta är: Valio produkter, kokt mat. Pro viva. morot/katrinplommon juicer.
mm mm. jag säger JYCKY!
jaja, är magen bra mår människan bra, eller hur va de?

Nu har robyn vart i farten på the cobra snake. dansar duktig på hollywoods klubbar.
image243image244image246

TCS yard sale



ihh. The cobra snake har haft va jag tycker sin coola Yard sale igen. Denna gång i Hollywood.
Där säljer dem lite gott och blandat, surt och salt liksom. Som t's, glasögon och stickers. Ja tack jag skulle gärna vilja att ni hitta till lilla Svedala också, please. Dem har b la vart till Paris förut.
yey. jag känner mig ganska tillfredställd bara av att dem delar med sig av sina otroligt inspirerande och underhållade pix. Men jag måste dock påminna om att jag verkligen tycker Sverige är alldeles för, ja. fördomsfulla och nedlåtande till allt främmande, här är det mer heja Gina tricot och pannkaka. (jag handlar på gina också) Ja det ända jag försöker säga är att vi liknar mer en spegelbild av alla andra människor. jaja. De är va ja känner.
nu ska jag nog hälsa på hunden och kanske slaksa på en 88:a. Ciao



Zoovillage/junkyard

image234
Om pengar grodde på min soffa. Då skulle jag knappa hem dessa cooligar. Men som vi alla vet så är världens inte rättvis och mitt konto står bara på dryga 5 000 lappen, skit säger jag! Men jag tror nog att jag kan ha råd med glasögonen. jaja. kommer iaf från junkyard och Zoovillage. Lurarna ska jag ha, men bara inte denna månad. Kommer från Wesc.  Idag har jag jobbat som en galning bokstvligen. shiet. jag har sprungit och sprungit och min stegräknare står just nu på 15.104 steg. Plockat allt från tuggumi till tandställningsprylar. Fan att man inte hade rälsen kvar, då hade man haft nytta av detta.
Jag ser ut som en stor tsunami under ögonen, skit trött. påsarna bara hänger som mormors gamla meloner. blä.
Ikväll är det iaf outsiders som man kan somna till.
Nu vill jag bara ha Lördag så jag kan åka och shoppa mina stentvättade jeans och hitta nya converse. Gud va snäll mot mig den här gånge. amen. Nu ska ja lyssna på lite Livelihood.



i want you

image233
två människor ja följer flitigt är cory kennedy och josefine craffan. Cory ser man ju väldigt ofta på cobra snake.
Fan va jag kan drömma om LA, det känns som min stil verkigen skulle sitta som handen i handsken där.
Sköna stilar har dem och inte några jävla botoxberit. Verkligen en stor inspirationskälla.
Jag hoppas snart få se en lista med sköna butiker på Josefines blogg, vill verkligen veta vart hon köper alla coola skor. Så street. hejhej

spökar det hos dig?

image231image232
Francesca Tallone har gjort det ganska så spookypooky alltså.
man blir nästa rädd faktiskt. Cool.

LA LA LA LA,

lyckans är här igen.
ikväll är det äntligen LA ink igen, favorit programmet.
Inspiration, coola duuudes och LA. do i need to say more? aint no sunshine when shes gone.

eurovision,

Det var ju som sagt eurovision igår. Jag tycker inte låten som vann var bra men smaken är som baken.
Själv älskade jag Spanien och, hm. ja kommer inte ihåg landet men hon va bra iaf.
Jag landade ju hemma hos alex och erik med massa godis och chips, kvällen blev mycket lyckad.
Mellan låtarna hann jag och alex snuska oss och filosofera om framtiden. dagens hetaste ämne? måste vara lebbor. Vi kom på en väldigt viktig grej. Att jag nog kunde ställa upp i melodifestivalen nästa år, coolt.
Jag skulle göra en låt som heter Äh ja ba skoja. När ja kommer in på scen värsra uppklädd och med snygga gubbar omkring mig. Sen tystnar musiken jag och utbriset. Äh jag ba skoja! och går.

Jaja, Söndag. mors dag som ja inte kommer fira förenst om en vecka.
Annars blir det nog en daimstrut och LA ink.

peace,

image230
cobra snake

Hi dudes. Proppmätt och på mycket bra humör. kvällen blir coola melonas, euerovision och godis.
Är sugen på fest efter att ha gottat på cobra snake. Men menyn blir på sin höjd cola.
Jag sitter och lyssnar igenom låtar på datorn som legat där mist 3 år. Efter att ha dammat av dem lite blir det coola igen. Sitter och stampar till nån låt lindsay gjort för ett tag sen. bra? faktiskt trallvänlig och en bra powerwalk låt.
Jag har också suttit och små räknat på min lön för juni och juli vilket klingar,Mycket Urban outfitters och öl! yey.
ojoj nu kom det en låt med Alex C, det rycker i mig. Ciao

ÄppelHanna

Ibland känner jag mig okey. Ibland känner jag mig verkligen såhär.
jag hatar de dagarna, usch.
image229

Hannah Ejnersten

Jag fick en förfrågan om jag kunde skriva om Hannah Ejnersten.! okey, lets begin!
Om jag ska dra storyn from the very first så tror jag nog vi ska dra oss tillbaka till 8-9an.
Jag och Hannah hanmnade i samma klass i 7an på korsägen, under hela 7an hade jag och Hannah inge större kontakt. Jag umgicks med mitt gäng och hon med hennes. Vi visste inte då va vi gick miste om hon varandra.
Hannah ville väl bli cool, vem börjar hon umgås med? jo mig såklart. Ja och jag lät Hannah bli vän med mig mot en mindre summa pengar på 10 000 kr. Till en början hände vi mest i korridoren och på syslöjden. Första gången vi riktigt umgicks va på hennes första fylla. Hon och och några till skulle hem till en tjej på 16 årsfes eller nått. Vi hade köpt typ 4 70isar och 20 st 7.0 or. Man trodde ju man va gjord av betong på den tiden. Men Hannah drack glatt upp en cider och vinglade med mig lite. Jag lärde alltså Hannah hur man levde det goda livet. Än idag har Hannah  en förkärlek till starka drycker och dricker minst en öl om dagen.
våran kärlek växte och vi va med varadnra jämt. Vi tog fula kort och dansade massa danser till oikia shclagerlåtar. Kastade redbull vodka på tapeterna och ramla med cykeln på asfalten.
Ett känt uttryck från hannah.
HANNA DET VIDRERAR!!!
jag - vart då?
Hannah i tutten!
Hannah och jag brukar komma på olika ord vi aldrig kan sluta med som t ex: EVAAA BRIIIIIT. ÅH EN PRUTTIS.
vi älskar att sjunga och dansa till carola och spela in filmer på oss som vi glömmer bort ett år och sen kollar på igen och skrattar skrattar och åter skrattar. Våra vänner tycker vi ÄR JOBBIGA men eftersom jag och hannah är egocentriska skiter vi i det. VI LEVER FAN! vi spiller och paltar.
Vi bruakr ofta åka och fika. Men vi vill ju inte fika i enköping. vi åker länre bort som t ex till sundbyberg.
Hannah har följt med mig till finland på en kryssning när vi var 16 år. vi åkte på sightseeing och åt fiska korvar. och såg en båt som hette KATSO KITSA.
Hannah och jag är alltså väldigt världsvana. Vi åter så långt som till koffsan.
Hannahs och min älsklingsrätt är kali gaj. och vad är de undrar ni? jo kyckling med curry sås.

Jag och Hannah anser att vi har dem bästa festerna. Vi fyller år ganska nära varandra så  vi har alltid fest ihop. Vi bjuder alltid på den godaste maten, de fetaste drinkarna och har de tuffaste teman. det bästa temat var V.I.P festen då alla skulle va kändisar. Hela hannahs hus var fullproppat med posters av gamla b-kändisar. Alla fick fördrink och saLta pinnar från ÖB. Om gästerna hade kul? SÅKLART vi heter ju Hannah.
Ja som sagt, allt hannah och jag gör är perfect. inget slår oss kan man säga.
Hannah och jag gick i gymnasiet tillsammans och det var ju kul för oss, men alla andra tyckte såklart vi kunde hålla käft but who cares?
När vi väl sätter igång och har kul så följer alla andra med, vi ör som magneter att allt drar till oss. alla vill va som oss, luka som oss och helt enkelt ha våra liv.
våra föräldrar är också coola såklart. men vi kan inte nämna några nan pgr av al uppmärksamhet det skulle bli då.

jaja. vi är alltså coola. bäst och aa BÄST.
Nu är det snart sommar och vi ska till halmstad och vara coola. Sen är de jul och då ska vi spela in en ny julkonsert. Hannah sitter hemma nu och har precis petet in en grej. hejdå.

seven'ts

image227
image228
the fashion spot.

bilderna är så otroligt härliga, ligger något 70 tal över dem. ljuset.
när mamma såg dem relaterade hon till sin ungdom, jag vill också uppleva 70 talet. jag vill vill.
ligga på miami beach eller surfa sig på bondi. Ja tack. Men vafan, varför deppa? Halmstad är nog precis lika exotiskt som bondi.

summerholic

image225image224
JAG VILL HA SOMMAR OCH VAMRA NÄTTER!

Alice the cool

image223
Alice, hunden. som jag var ute och rastade igår när alla grannar va på möte.
Hon är valp, hon är en ilsken borderterrier. Lixom killer här ovanför.
hon var galen och tuff, hon ville vara cool. hon bet mig i benen och jagade alla fula skator.
Jag älskar verkligen den hunden, lika grasiös som en räv och hon bara flyger fram.
rasen är inte den vackraste. MEN hon är så söt. lika goo som en rababrberpaj och extra vaniljsås!
peace alice

Mördbultad,

Baaaaaah, jag kan inte beskriva i ord hur trött jag är just nu.Har nyss kommit hem från det nya jobbet och slagit ner häcken här. mördbultad!
jag har plockat och plockat massa tandläkarprylar idag. jag har varit duktig. Inte alls så svårt som jag trodde och min nervositet var helt obefogad. Blev bemött av en härligt gäng tjejer och killar i alla åldrar, vissa man kände och vissa inte. Alla hälsade och sa att det bara var att fråga om det var något. Man blev liksom trygg på en gång. Lunch mellan tolv och ett och fika 2 ggr om dagen. VILKET JOBB!!! 
jag trivs bra, även om det var första dagen så känns det kanon, förutom för fötterna.
det bästa är att man varje dag får gratis frukt och tuggumi HUR MYCKET MAN VILL haha.
och deras chockomilik slog det mesta. Bara possitiva poäng från mitt håll idag. Får se hur morgondagen blir. men imorgon ska jag falla för grupptrycket och beställa mat från nippon.

Nej nu skriker hela jag efter mat! pastasnören och tonfisksås tack!


Sånt jäkla pirr i magen

Imorgon börjar jag på det nya jobbet. Jag är pissnervös och lite till. blä.
men jag ska inte klaga, jag har heltid fram till 1 sep och jag tjänar pengar både till grekland + miami resan.
jag blir glad i magen när jag tänker på det! yippie. Och lönen är INTE fy skamm. Men shit det komer bli stressigt där i handplocken. Jaja man ska se det possitivt och göra det bästa man kan, mer kan man ju faktiskt inte göra.

Jag vill hälsa till Alexandra som just nu är min kraftkälla och styrkedroppar. Hon gör mig förbannat glad och mer därtill. Så otroligt tryggt att ha henne här. Jag längtar verkligen till vår tripp. Halmstad 08 på riktigt och inget skämt längre. Hannah, alex, lisa och JAG!

Nu väntar jag, stampar och tramar. Vi ska bli bjudna på smörgåstårta, mums! Så sjukt najsa melonars.
Det bästa med allt, ja det är att jag ska få gå ut med hundvalpen Alice ikväll. haha. efter tårtan alltså...

flyt har fått ett ansikte,

Goda dagars magi och pengar rullar in, japp. Jag Hanna Eriksson har förbannat flyt både när det gäller stort och smått.  Jag ska börja från början. Rundan i city gick som på räls jag hittade precis det jag ville ja. Gula tygskor och pefekt rosa naggelack jag ska glänsa med på festen på fredag. Mitt chaprinia glas ska aldrig stå tomt.
Rullade inte hos mama och käkade en billys och pratade lite skit. Hade inget annat för mig så ja vände tillbaka till city och hjälpte mamma hitta de perfekta bågarna. Utan lycka! En mascara rikare och 89 kr fattigare drog mama hem.

Vad skulle jag göra? Telefonen ringde (den har ringt typ 8 ggr idag rekord!) Det var Maria från Adecco. Jag fick ett jävla bra erbjudande, 1 månads anställning på Nordenta. Klart jag tackade jag liksom.
Så man kan säga att jag går på heltid till 1 sep. Börjar på Nordenta på Onsdag till 19 Juni mån - fre 8 timmar om dagen. Börjar på Åsundagården den 23 juni och går på heltid till 1 sep. PENGAR PENGAR. GREKLAND GREKLAND! och såklart mängder av skor och kläder och allt annat man inte kan klara sig utan,
Tatueringen kan också bli gjord. yey. Nu ska jag och papp fira med jordgubbar från belgien och mjölk.
jag har flyyyyyyyyyyt!


kom igen solen,

det är lite sol idag, tacka gudarna för det. Har suttit ute på ballen med en kopp pro viva och njutet ett tag. Tills molnjävlarna skymde sikten för solen. Det är måndag och jag är ledig men sen är det dax att jobba igen.
Har lite skit att uträtta i city, b la skicka in lite ansökningar och köpa något nagelack. Känner för en fins ljus sommarfärg till bruna händer, mums! yeye sen blir det hem till mama en sväng och värma på en billys.
Ciao

one night in bang-kook

image221image222
the cobra snake intog mitt favorit land Thailand. Bang-kook.
deras lördagsnatt var vildare än min, hade gärnat umgåtts med lite bang-kookare men jag och hunden åt godis och tittade på glaskart och hade det superskönt. En helg utan måsten,festande och baksmälla är faktiskt coola melonas. Okej. Jag hade velat svunga på mig festskorna OM jag hade bott i en annan stad.
Nu längtar jag tillbaka till thai, thailand är ett coolt land. Man hittar liksom allt och lite till, de man vill ha och det man inte vill ha. Men bruden i hörnet, brillorna lär vara jobbiga att se i, eller? jag skulle inte ha dem på fest. Okej och jag ska titta på en skräckrulle hade det vart bra, man behöver inte blunda! yeye.
knasiga glasögon finns det gått om nu, plast i stora lass. jag gilla'rt!

idag har jag jobbat och vart duktig.
Helgen snart slut och en ny arbetsvecka står för dörren. Kul.
Kan glädja mig åt att ja ska shoppa massa kläder på fredag. Hoppas hoppas ja hittar mina convere och grå-stentvättade jenas. ett par nya tygskor blir det också, billiga sköna och snygga till nästan allt.
och please world, gud och allah Gör så jag hittar (eller vinner) de perfekta nördbrillorna. Amen. Ciao!

perfect

image220

Jag vann!

image218image219
hej i pissregnet. Det är softisch melonas idag som gäller när väder gör en seeg.
om man summerar veckan som gått så kan jag, med ett leende säga att jag jobbat.
Sjukt skönt att inte dra benen efter sig varje dag, komma ut och göra nytta istället gör gott för mig.
Det sjukt bästa med den här dagen är att jag vann! jag vann budet på tradera på jackan ja suktat efter.
En fjällräven jacka vintage från 70 talet. Jag tycker den är cool. Jag hoppar den passar mig så som jag tänkt ut.4
yeye, hunden ligger på mig så det känns jobb igt att skriva här, jag tror ja skall runda av lite. Godis skålen är alvfull efter gårdagens propperi men jag ska nog trycka i mig de sista. imorgon ska jag jobba.
btw, bilderna från the cobra snake. just love them.

åh en.....

ledig dag imorgon. Sen är de bara o jobba på Söndag igen. Har tider nästa vecka med, jippie!
fyllt på bränslet lite med en välbehövlig hemmagjord nacho tallrik, köpt godis för massa pengar som jag ska vräka i mig tillsammans med så ska de låta. Gärna somna kl 20.30. Stäla kl på 09.30 och lägga ett sista bud på tradera. Ska kamma hem en blå fjällrävenjacka från 70 talet va det tänkt. Hoppas att ja vinner! 
Ska även försöka vinna en jävligt cool t's med självaste beatles på, jag har blivit kär i vintage. Ciao

godnatt typ,

tröööööööööööööött. Jag vill somna om. please
jag jobba igår kväll och ska snart åka och jobba igen.
Det är veckans bästa dag och jag slutar 13.30, efter jobber ska jag gå till godistoppet och sen ta bussen hem.
vart är jenny? jag saknar henne. Om du hör detta så vill ja att du kommer hem så vi kan hyra film och äta pizza typ. ställa till med scener och sånt annat du vet! Pruttan.
Ikväll ska jag bara vara hemma, ska ligga i soffan o svulla så skönt och så värt efter att ha jobbat.
Ha de bra. Ciao

soho but sofo

image216image217
shoppingsugen som 17, men plånboken skriker ZZZERO MONEY.
Nästa helg ska jag åka till the big pear att handla på SoFo.
det som ligger som no 1. nya converse, brun sinnväska modell axel, vintage adidas jacka
och sist men viktigast ett par brillor bruden har med svarta och genomskinligt glas.
Jag vet jag kommer inte hitta hälften but who cares? kommer komma hem med massa t's istället.

hej tisdag

image215
jag mår bättre idag och har bestämt mig för att jobba kortpasset, även fast  jag är lite trött.
Jag har ju fått dega i sängen ett bra tag och t om fixat viktiga grejer gällande min framtid, jag känner mig duktig.
jag börjar kl 13 och slutar 16.30 helt perfekt att man han kvällen fri. Ska kanske till Malin om jag inte är helt slut, fika och prata lite vilket var alldeles för länge sen. Schysst!
Blä, det är sol men trots det är de kallt som 17 ute. Jag vill ha sol och en solbränd näsa kallt vin och en biff. Ciao.

by curt cobain

image214
kikade in på Nylon lite snabbt, då hittade jag de här dojjorna.
Ett par converse inspirerade av curt cobain och cortney love,
De små texter som finns på skorna är curtans anteckningar
Jag skulle gära köpa ett par, men på fredag ska jag köpa mig ett par vita. För börja från början liksom.
Vi får se om dem kommer till sverige, men på converse hemsda finns dem nu!

LA KOM HIT!

image212image213
Jag är sjuk så ni borde tycka synd om mig, feber och ont i pannan. Sånt man får ta ibland verkar det som.
Jag har roat mig med att kollat runt på shyssta ställen i LA the fucking awesome LA. jag är kär och förälskad. Ta mig dit en vecka, det är en dröm. Finns så otroligt udda grejer där, allt vill ja samla på mig plocka ihop och ta med mig hem till mitt rum. Men ja ska nöja mig med att åka till Urban i nästa vecka. Har spanat efter otroligt najsiga tavlor som är inspirerade av olika band och städer. Grymma och helt perfekta till min kommade 70 talslägenhet.
Ska också kika förbi fafnir för lite vägledning.
Nu ska ja kyrera mig med lite choklad, kolla i tattoo magazine och drömma mig bort till ett ritch and famous life. Alltså bortsom enköping..
jag kan rekomendera att ni kollar in the cobra snake som jag för en tid sedan fick tips om. Helt grymma och inspererande bilder som gör de ännu mer lockande att slösa pengar. ha de bra. Ciao

Halmstad på riktigt. 24 -27 juli

Då va allt bestämt o klart, sista helgen i juli drar VI.
så jävla härligt att komma iväg, släppa loss och bara vara wild and crazy.
Gårdagen hos Alexandra va skit trevligt, ost och vin och jävigt låg nivå. Do i need to say more?
Jag har iaf fått med mina vänner på en sexresa utan dess like, honung, kokos, choklad och lättmjölk ska bli de magiska ingredienserna i våran tripp. De näst bästa efter detta kommer att vår lägenhet ligger mitt i mitten, alltså mitt i centrum. Vi har acces till alla klubbar liksom, yes. Det kommer bli en resa fylld med skandaler och erotiska fantasier. Iaf om jag, alexandra och lisa får bestämma.

Alexandra - vi får inte börja för tidigt, då kommer vi va helt slut till natten.
Jag - nej men vi måste ha en standard grej " efter vi har gjort det så ska vi linda in oss i våra täcken, gå ut på balkongen tända en varsin cigg och knäcka en folköl. " och ha fullt med mosserande vin i håret.
Alla - hahaha.

ja ni som vet förstår va ja menar, vi är helt sinnesjuka. På ett hett sett! Ciao.

 

det är sommar ute

Jag sitter precis just nu ute på vår "almänna uteplats"  typ en fjärdedel av grannarna sitter runt mig.
Det är fakiskt jätte schysst, vi har grillat, spelat kubb och lite annat. Just nu så har ja fått en jävligt stark och jävlig grej, Teqila, URK! men va gör man inte för laget för församlingen liksom.
Jaja, härligt att routern går ända upp på gräsmattan liksom, man kan hänga här i solen och greja samtidigt.
Ojoj, bäst att va på topp, nu kom det ut nån jävla brasiliansk drink ut. Bäst att se glad ut och dricka upp. byebye.

medelhavet dude!

image211
det är medelhavsvärme ute, har vart ute hela förmiddagen. STEKT!
milou är nyklippt, mjuk och helt underbar. Kan inte slita mig från honom.
Igår va det chill, några öl och trevligt sällskap hemgång relativt tidigt vilket gör att ja sitter frisk och kry idag.
Ikväll är de "ostkväll" Alexandra bjuder på ost och vi ska ta med vin, mitt vin är cola! Ciao.

saknar mina vänner, som ja inte träffat på länge

snubben,




image210
ciao. man kan säga att ja jobbat idag, riktig softarjobbdag. Har gått och små lallat på gästis
och lite annat. Ska jobba mycket nästa vecka och det är inte fyskam.
visst är de sommar ute? och de va lite varmare skulle ja hoppa i plurret.
Jag som är på jakt efter snubbe, om ni känner någon som har lika underbar stil som denna mr.
Hojta, skriv ett text meddelande eller joddla. Ni fattar. Ciao

duuude weres my rhubarb?

image207
degiga dagar sköljer förbi, idag har ja ätit glass med hannah. Daim och blåbär.
Jag har kommit på en sak, ja vill ha en geek man, geekiga glassögon, en gammal adidas 70 tals zip
och slita dojjor. Som grädden på korven en half sleeve. Drömmar drömmar.
Imorgon är de bara ja hemma, jag och mr hund. Mamma ska bjussa på krubb på dagen, t om på restaurang.
Kvällen ska ja och the K kolla på film och käka godis och gäsa. Det är vår och jag är glad!

godmonday,

image205image206
underbar dag, helt perfekt. Kirre har vi denna dag att tacka för.
och ja säger hej tyskland 31 - 4 august.
go go cobra!

vart är solen?

godmorgon. jag är superpigg och vill att solen ska tränga igenom molen, ja vill ta en power!
Flingorna och äppelmoset ligger o vaggar i magen, det är pissmåndag. Måndagar är sämst.
Idag så hade ja tänkt städa runt lite o röran, kolla jobb och kanske äta lemonsorbet, jaja.
Nu ska ja slänga på mig lite kläder, ta upp nån matlåda ut frysen och ringa mom.
Senare i veckan ska ja jobba. Ciao


fett med söndagar

image204
Okej, helgen är över både här i lilla enk och resten av världen. Ja tror den här snubben har haft en coolare helg än jag, inte för att min va småpotatis. min va fett! Fett på många sett, ja har nyss sunkat i mig en helt kebab. usch en hel! och ätit Polly white i mina blå uppknäppta chinos. Pratat med min Hannah, ja hoppas våran höst blir en höst att minnas eftersom tha

hanny outfitters

i forgot something.
ja va ju för bövelen i huvudstaden igår, de va typ as schyst.
jag och emmi tog tåget i jakt på kläder, massa kläder!
med regnet i luften och min rutiga skjorta va ja redå att göra av med lappar, tusentals lappar.
Det blev en hel skottkärra full, 4 tröjor och tre från monki och en från Urban outfitters. ett par röda plastbrillor. ett par blå chinos som ja aldrig tänker ta av mig, om dem ska tvättas åker jag också in i maskinen. en lite liten partyplånka. och ben and jerry inspirerat läppbalsam som inte bara luktar vanilj och körsbär. Den smakar gott också! Ja måste verkligen hylla urban outfitters till höjderna. Den affären finns det allt i och precis allt ja gillar, hela konceptet liksom luktar Hanna. kläder och pryar. nödvändigt och skit. you name it.
Ja ska dit med pappa dagen efter min födelsedag och jag ska få välja och vraka för en slant. Ska definitivt köpa ett par tavlor ja grunna över igår, super fräscha och ap coola. dussutom fanns det roliga påslakansett ja vill ha. Men de ja fastande mest för igår var en bok och streetmodet, dock va ja så jääävla dum och inte köpte den. men det går fler tåg.  Kläderna är ju en klass för sig, och alla stilar finns där, fanns jätte mycket jag hade velat ta hem, men allt är ju inte precis gratis. Men efter juli månad är ja stormrik och då ska ja ta första bästa färdmedel till sthlm och egna mig år urban hela dagen, titta, njuta och analysera.

Nu är det dax att tvätta av sig och börja om på ny kula! Ciao.

bakom mina brillor

image199  image200
image201  image202
jag är inte alls avundjuk på alla tråkiga fester i usa. Joar är ju jätte lajbans. Jojo!
jag är inte hungrig längre, nu har ja mosa i mig köttfärsås och spagetti alá papo, pappa är bäst på de.
igår var jag på joar, den kvällen fick gratissprit ett nytt ansikte. Hanna var inte nykter vilket ja får kämpa med idag. Ja äter polly white och har ont i magen. Men ja är fortfarande cool. Lika coola som dessa peoples. Ja vill hälsa på LA, LA vill nog att ja kommer, varför tveka? jaja. hjälp mig nu. Vart kan man köpa stora feta brillor utan styrka? som hennes längst där uppe. vill ha vill ha. Ciao!

RSS 2.0