äntligen vardag

Helgen har rusat bort av bara farten,som tur är.
Var barnvakt igår, jag mamma och william var på donken och jag bjöd på mat och det var ganska uppskattat.
efter det var det fettokid dax. Bullat upp med chips och godis för att klara av kvällen, var så sjukt trött.
Klarade av den med och alla barnen låg efter nio. så somnade jag i soffan och vaknade när jessica och andreas kom hem. Åkte hem till mamma och sov där.

Idag hade william cup, åkte dit och kollade på en match innan det var dags att åka hem till pappa.
Måste ju tvätta,packa och fixa lite inför resan. Min nya fina rosa resväska har fått kodlås så ingen kan ta mina grejer.
Pappa har bjudit på en utsökt brunch  och ikväll är det jag som står för mannagrynsgröt middagen.
Det är nog bara jag som älska att det är måndag imorgon, det innebär att det bara är en dag kvar till Grekland.
Snart sitter jag på flyget, högt upp i det blå!

weeeeekend

det är helg imorgon, jippie. fast jag jobbar iof i helgen.
jag ska hem till mat-hilda på fettokid kväll. det ska bli trevligt.
har vart med yster idag, ätit gott och pratat.
Nu har jag druckit saftsoppa, ska snart ut och gå. hem igen och göra världens goooaste äppelpaj med vaniljsås kolla på gränsbevakarna australien och CHILLA.
5 dagar kvar

jag bara måste

visa några bilder från hotellet i thai.






sex dagar kvar

Jag vaknade verkligen ovanligt tidigt idag, det liksom pirrar i mig hela tiden. haha.
Det är bara sex dagar kvar till min och mamas resa till Kefalonia. som jag längtat och snart är det dags.
Det är verkligen härligt att riktigt få längta ihjäl sig till något man vill göra, ännu bättre när det närmar sig.
idag är ännu en milstolpe i vår resa. Vi ska till västerås och växa pengar till lite euro.
Ska kika lite i affärer också, men jag tror inte jag ska köpa något. roligare att köpa lite när jag kommer hem, finns faktiskt inte mycket jag vill ha nu. som tur är.

Igår var vi som sagt och fikade. det var verkligen jätte mysigt och vi hade mycket att prata om. märks verkligen att vi ses mer sällan nu än förr.  Både på gott och ont.
Blev en hel del res prat, inte bara från min sida. Emma vill komma bort men har en envis syster som inte vill byta bort jobb tider. Emmi och Mathilda har en resa bokad till Miami och jag själv ska ju till Thailan nästa år också.
Jag kan verkligen rekomendera att ni bokar sista minuten nu om ni har tid och vill utomlands. Priserna har rasat rätt rejält i och med skolstarten. Vädret runt medelhavet är vädigt behagligt, den värsta värmeböljan har gått förbi och det är runt 30 grader. och visst det är varmt det med. Ligger runt 1.500 kr ospec. Satsa vettja.

Efter en lååång fika gick vi lite på stan. jag shoppade en till solkräm, ny bikini på rea. rakhyvlar och lite annat bas hygiengrejs. sen var klockan dags för hemgång. Kvällen blev lugn, soffa och fruktsoppa. sen blev det tidig säng. skönt.
Ciao.



snart!

fika såklart!

Nu har jag riktigt degat hela morgonen. druckit fruktsoppa med ostmacka. Milou har legat bredvid mig och värmt mig i sängen. vi har lyckats kolla igenom några avnitt av en fyra för tre.
Idag ska jag och mina vänner ut och fika på stan. Äntligen ska jag få min äppelpaj som jag tjajat efter.
Ska även köpa rakhyvlar till grekland, lena ben är ett måste. och kanske en till solfaktor. måste ju ha en låg till på slutet faktikst. lönebeskedet kom och fan va dem har dragit skatt. får väl tillbaka det nästa år men ändå.

Nu sitter jag och kollar på lite bilder och fakta om Kata beach. Ciao.

Thailand 28 feb - 09

trummvirvlar, dadada daaamm.
yes. äntligen. nästa års resa bokad. denna gång till kata beach.
åker den 28 feb. inte bara jag och papa utan några vänner också. svinkul.

snart ska jag till grekland också. lyckosten jag!

två resor att se fram emot..


Lena mellan bena

lena marie wiman är åsundas svar på janne långben.
hon är som sprungen ur en sommaräng.
och gillar att göra bort sig och tycker att jag är archimedes.
hon har allt en kvinna ska ha (tror hon..)
hon älskar pensionärskryssingar och ullared.

om ni vill se mer av lena wiman. rentav dejta? call me

höstnyttigheter

Jag har kommit in i en nyttighetscykel. känner verkligen att allt grillande, glassande och tugg på donken satt sina spår både här och där. Den här sommaren har fan varit extermt fet. usch. men jag ska vända om nu, snart är det höst och jag får väl satsa på en höst snygg kropp ist.  förut bestod min morgon mest av rostade mackor och oboy, rena barnmaten. Men nu ska farbror gunde svan göra sitt. En stor tallrik med friberhavregrynsgröt med klipta plommon i och lite äppelmos. En riskaka med rökt skinka och ett glas förskpressad juice. Låter som en riktig maraton frukost. Mätt blir jag och står mig till kl ett. då är det dax för lunch. ojoj, då är det dax för lite hederig barnmat. de senaste dagarna har jag ätit fiskbullar och ris och broccoli, pasta med tonfisk och paprika. korv med broccoligratäng och bönor. you name it. Det är betydligt mycket bättre än en svettig hamurgare. MEN, det runda i det kantiga är att jag fortfarande har choklad i alla dess smaker från helsinki kvar. Ska jag kasta det? ehm, det är helg då är det väl dax att unna sig nått? hm. jaja. jag är iaf lite duktig en femma på en skala till tio kanske.

Jag har nyss ringt till forex, beställt till euro så man klarar både öl och mat budgeten i Grekland. 7.600 för mamma och mig låter kanske lite väl mycket. Är man utomlands vill man inte snåla.
Hanna i ett nötskal precis innan en resa är att jag minst två veckor innan börjar kolla vädret dit vi ska. Gissa om jag är fullkomligt ur happy idag, prognosen visar sol, sol, sol och några stackmoln 28 grader helt shysta meloner!
och det ska hålla i sig, annars får gud med mig och göra.

Helgen på ingång och jobben likaså. börjar 14 idag. slutar 21.30.
imorgon börjar jag 07.30. slutar 16.00.

Men jag får glädjekickar från annat håll. Ciao

en vecka och fem dagar




jag vill åka nu!
Kefalonia är bra vackert

material girl

Usch vilken seg dag, grått och tråkigt. känns som det inte finns nått som kan pigga upp mig.
Inte nog med det så börjar jag jobba om 1.5 timme. det känner jag absolut inte alls för.
det endå som plötsligt gjorde mig lite gladare var carolina gynning frispråkiga blogg. haha. precis mitt i prick på min sunkiga humor. " kräfta mitt på fittan " typ. 
Gårdagen var en fullpott dag. Ledig.  städade graderoben som nu är helt underbart iordninggjord, sorterade i plagg och färger. sådär ruskigt abitiös som jag nästan aldrig är. städade i min bokhylla där säkert fem år gamla skitprylar ligger kvar. Sen fick jag ryck, åkte till uppsala och handlade, lite.
en jacka i silkimitation och en " UT OCH FESTA " kjol i skinnimotation med dragkedja. Nya vita tygskor till grekland och dv smycken och solkräm. käkade en fet luch på max och åkte hem. nöjd. en heldag med mig själv och ipoden.

Nu måste jag sminka mig lite, leta fram lite mat ur kylen och sen ta buss 804 till jobbet. Hejs

måndagar kan vara bra,

på jobbet rullar allt på som vanligt, vissa dagar mer stressade en andra. den här dagen var väl en sån här softa dag. även fast jag hade saker att göra hela förmiddagen så flöt det på. jobbade bara till 14, hade hela eftermiddagen på mig att göra ingenting. kastade av mig på stan, kollade efter någon ny trasa men enköping har verkligen klent utbud. hösten kommer endå mest bestå av svarta strumpbyxor, stor tröja och kofta. mysigt och snyggt med en cool axelväska till. clean. har blivit som besatt av nagellack i rosa/röda toner, har ett helt jäkla åhlenslager hemma. mina fingrar kommer verkligen lysa upp höstnätterna. hittade ett par underbara stövletter på stan som jag ska köpa med mig på onsdag. skit i pris. dem blir verkligen ap perfekta till strumpbyxorna. hysterin efter höstjacka har lagt sig till ro, kom på att jag faktiskt har en snygg skinnjacka och en svart skepparkavaj från förra året. ar en vintage jacka från fjällräven jag köpte i våras. kanske blir cool till en nördig LA look. nej rätt på rödbetan ska jag satsa på en riktig soft stil i höst. jag hatar guligull. jeans är visserligen snyggt till viss gräns men vad är inte skönare än en mysig stickad cardigan. kikade förbi beyond retro och där har dem perfekt slitna och coola herr cardigans för hyfsad peng. ska minst köpa på mig två vid nästa besök. nej nu blev jag sådär tok sugen på att shoppa igen. men jag ska vänta till september.
jaja. som jag sa kan faktiskt måndagar vara bra. som idag.
köpte nytt shampoo och balsam, lite bättre grejer. kul att unna sig något ibland.
nagellack och en hyfsad bra kopia av en burberry halsduk. typ.

nu sitter jag vid datorn och kollar på rederiet. nostalgisk är bara förnamnet på vad jag är.
har precis mofflat i mig en portion av farmors köttbullar och potatis från landet, och ett glass iskall mjölk.
ska fixa med taxfreen nu, åker ju faktiskt snart. så himla skönt att slippa 14 plus och regn.
efter det blir det en lång dusch, peeling, insmörjning och kanske en och annan ansiktsmask.
en helkväll med hanna alltså. och choklad med apelsinsmak.

jobbar tidigt imorgon.
CIAO


life around 18


livet leker somvanligt i LA. the cobra snake.

helsinki by boat

nu drar jag på kryssning. ska bli skönt att vara ledig från jobbet, se något annat än enköpng och ha softa meloners.
min nya (rosa) resväska är packad, fullproppad. och jag kör på ronson stilen idag.
har bara ätit en liten bir rågsiktkaka idag, ikväll blir det ju hetsbuffe med 100 finnar. ojoj.
när jag kmr hm har jag nog sprit för en fest på 20 pers. ops det ska ju hannah och jag ha också.
ciao

sommaren är kort

den är verkligen snart slut. Nu ska det ydligen regna i flera veckor. bra för mig som drar kosen mot kefalonia i början av september. ska snart åka iväg och jobba kväll. jobbar måndag och tisdag sedan har jag ledigt i 3 dagar då jag ska åka till helsingfors. skönt att slippa jobbet, känns som man jobbar hela tiden. men pengarna är det inge fel på, denna månad kan man kalla mig stenrik. typ. igår hade jag en försenad födelsedagsmiddag och det var riktigt trevligt, över all förväntan. fick lite grejer bla 2.500 kr, en bok och massa porslin i MINE serien från kosta boda.
min syster fick en försenad prelle av mig också :)

ciao

RSS 2.0