Jag gjorde en "hanna"

Först vill ja tacka både Malin och Hanna för det var riktigt najs hos er båda igår.
Nej vill ja be om ursäkt till fam ejne för att ja va onykter, slåssglad och icke träffsäker. eller ja, träffa gjorde ja ju men på fel ställe. jag gjorde den återkommande "hanna"
mhm. enköpingsfolket var partyglada och okt-festen va inte så dum trotts allt. med en oz i handen trodde ja att ja var kungen. Det var ja också. Till klockan slog 02.30 så alla mina superkrafter svek och jag drog med J til torget sedan snabbt hem till sängen.
Idag har ja mått halvbra, börjar få feber och en hel jobbdag väntar imorgon. piss.
Ska iväg och äta sen, det blir bara hummelstabaren så vi har nära till godisstoppet och bums hem, soffa, godis, svensson svensson, film (?), sova! jag är utpumpad. men fortfarande relativt rik.

min nya bästis

morning! jag vaknade tidigt imorse med illrött öra och varig snibb. Men va gör det en fredag? inte vilken fredag somhelst utan oktrober-festen-fredag, Ska snart pipa iväg och jobba några timmar innan mörket faller och ja ska hem till Mallan och äta mat. Några öl senare ska vi gå ner till Hannah och fortsätta gapet där. Om ja inte minns helt fel (var ju ett tag sen vi va på vardagsrumsfest med soffan som bästa vän) kommer det hela sluta med att jag dansar någon slags carola dans till en minifläkt som inte rikgt vill fungera, en halvspild grogg både på mig och på tapeten. En kamera som är fulsmockad med bilder på två flickor vars namn är identiska. men va vet jag? det var ju så länge sen

jag vill också passa på att tacka min ipod shuffle för många långa härliga år tillsammans. Idag kom lönen in och det är den fetaste ja fått. då snackare vi fetare än matfett. Jag kunde inte hålla fingrarna och pengarna i styr, på onsdag kommer typ det hem en ny till mig. En ipod nano Lila. Min nya bästa vän de långa mörka busstuerna till åsunda. Och min powerwalk vän i alla väder. redan 1 300 kr fattigare och det är bara fredag. uhm.
Imorgon blir jag ännu mer fattig, ska på bakåt-framåt vintage mässa och köpa kläder som aldrig förr!

typ tantvandring

Ja nu har man avklarat en kväll med jobbet, på civil nivå. Det var trevligt med mycket mycket kallt. Jag orkar helt ärligt inte skriva utförligt om detta, ikväll! Är så trött och så römosig att ja känner mig sen om 5 årig tös som är trött av för mycket pulkaåkning. Ja överlåter de till morgondagen efter jag jobbar. Otoberfesten imorgon också. taggade?

Jag, apa?

Mhm. Urk. Det kostar 2500kr per behandling att ta bort håret på benen permanent. Inte nog med det. Man måste gå ca 6 ggr för att fjunen ska försvinna. vilket vaniljrån! Nej nej jag ska inte klara. Jag får vackert ta min rakhyvel och hyvla i all framtid. Kanske ska unna mig en epilator! men ja skulle ju unna mig en ipod. oh just ja och en ny vinterjacka. Fan jag ska ju tatuera mig också! Mhm, nu flög det tusenlappar.

glo-på-människor-fika

Ja det har verkligen varit en underbar dag, en dag med sol och nästa liten försommarkänslor. Fast det är höst.
Jag och rules by mary tog an take away fika och satte oss på en barkbänk och glodde på folk.
Det är så roligt med maria och mig, vi träffas inte särskilt ofta men när vi gör det är det som vi har vart bästisar sedan lågstadiet. Vi är så jävla trygga med varandra att det inte blir sådär pinsamt tyst. Det ända jobbiga är att maria mumlar och jag har fan fel på hörseln. Vi blir lite som ett gammalt par och tjajat och säger va va va!
Mary är som citatet från Gynnings blogg "Jag tappade en räka på fittan" eller nått. Crazy alltså.
Vi satt iaf i nån timme och pratade skit, solen sken och stövarna jag hade på mig ville ja kasta i sopporna. Fan vilken fotsvett gånger 1000 man får.

Men när jag och Maria ändå börjat mala mjöl så är det lika bra att mala en påse till (?) Vi ska alltså ses i helgen och gå på vintagemässan tillsammans i stockholm. Hur bra låter inte det? Jag ska iaf ha med mig en påse coola t's med mig hem.

Imorgon är det jobbdag som gäller. Det är underbart när folk är sjuka och det klirrar till extra i min pånbok.
Sen är det fredag, jag behöver inte ens nämna vad som ska hända då. Tjing

ipod advise

Please. Nu har ja grubbla flera dagar, kastat om tankar. varit snål och varit generös med mot själv.
Den släpps på fredag och ja tänkte förhandsboka den. den är ju typ cool. 1 350 kr. Jag vet att ja kommer avända den varje dag precis så som ja använt min shuffle vart ja än förflyttar mig. Min shuffle och jag var oskiljaktiga. men liksom allt annat väsen så måste allt komma till ett slut och dö. Min shuffle är halvdöd och skrålar.
Tycker ni jag ska satsa på den nya Ipod nano, den måste vara orange också?


En ganska vanlig tisdag

Snart kommer min pappa hem och vi ska äta en korvstroganoff lunch tillsammans. Gårdagens middag blir alltid dagens lunch hos oss. eftersom vi bara är två personer och gör mat för fyra.
Efter lunch ska jag fixa iordning mig, känner att jag vill vara lite sminkat och lite fixad på jobbet idag. Vissa dagar orkar jag inte med att ha slaffsig tofs och finnar som lyser som en omogen jordgubbe.
Ska nog ta en lite tidigare buss och stanna vid godisstoppet så jag har lite socker att kicka igång mig med ikväll.
Men just ja, milo är här också! Måste ner med honom till mamma innan jag börjar jobba. jaja. det är bra att få röra på sig extra mycket. Jag har ju blivit så duktig att ja går en timme varje kväll.

Nu ska jag ta vara på solen och öppna balkonen och få in lite höstluft. Men då blir det på med morgonrocken!
tv'n gapar och skriker, jävla ordjakten. rix fm till maten tack!

det var på håret, pucko!

phu. det är verkligen underbart att vara mätt, men med måtta! Fan magen är som en luftbalong och jag känner mig inte alls så belåten. Men det ska jag bli, iaf mitt svårformade hår! Idag var jag och köpte en produkt som tydligen ska rädda mitt hår från all frizzighet. Och det hoppas jag verkigen för den är värld en mindre förmöhenhet. Men va gör man inte för att vara i perfekt form till Oktoberfesten (?) Det är iaf en olja man ska ta några droppar av och först aplicera i topparna sedan i resten av håret. ska efterlämna ett slätt hår utan frizzighet och göra håret lättformat. Kerastase är ju för överigt ett märke att lita på.

På tal om oktoberfesten. Jag som kände att jag absolut inte skulle på en där tillställningen har vänt upp och ner på mig själv och ruskat ur mig lite fest sug! Det kommer säkert bli trevligt, och samtalet med Malin idag gjorde hela min kväll mer trovärdig i sig. För att uttrycka saken helt jävla rätt. Jag ska bli full och inget annat!
Men ingen fest utan shopping. alltså måste ja hitta ett hål och stressshoppa en topp till min hur-jävla-snygg-får-man-vara kjol! En vit eller grå, går med svart också. Man måste ju kompromissa lite.

Nej nu börjar mitt favoritprogram på tv. Gränsbevakarna australien. Låter inte speciellt coolt men det är supercoolt typ.
Vilka jälva puckon det finns som försöker ta med mat för ett helt fotbollslag i resväskan. Dyr mat i slutändan.
Till programmet blir det nybakad tigerkaka med banan jag och mamma bakat på eftermiddagen.
Och ett glas pucko faktiskt.
Sen måste jag nog duscha. Jag är verkligen en människa som inte kan vänta att använda något nytt varesig det är kläder, nya flingor från ica eller en anti frizz produkt.


nu hoppas vi på att underverk verkligen kan ske!


 


Ännu en blogglast!

Nu har jag fastnat för ännu en blogg. och som ja letat efter den!
Har suttit i en timme och råläst miss Lohans blogg. Jag har nästan alltid gillat henne förutom ett litet uppehåll när hon var helt koko i huvudet. Men det är underhållande att läsa om hennes förhållande med samantha och allt annat förstås.
Nästan så jag kan skippa mitt favorit program för det här. men lägg märket till nästan!
Hon klär sig precis så som det jag gillar. Hon är en person jag kan bli inspirerad av. Men crafoord tar fortfarande ettaplatsen där faktiskt.
Utan att överdriva kommer jag att läsa hennes blogg varje dag. Ligger etta på favoriter! Ännu en last i bloggvärlden. Man blir lätt beroende av vissa bloggar som Emmi sa häromdagen. Man måste läsa dem varje dag annars får man abstinens.
Jaja. Kull att ja hitta Lindsay tillslut. slutet gott allting gott.

Nu ska jag packa ner shampoo, balsam och anti frizz krämen och köra med full fart ner till mamma. Bad time!
Den underbara nybrända cd'n ska också med och ge mig lycko kick efter lycko kick! Rock star for all, TYP!


saturday night live

Klockan tickar på. fan det är ju snart kväller kännas det som.
Jag har vart till farmor och farfars lägenhet och packar upp lite grejer imorse. Ätit korv med bröd och köpt ben and jerrys nya glass som jag unnar mig sådär en gång i kvartalet. Klart värt 42 kr.  Jag ser ut som ett sandpapper och köpte någon slags kräm som tydligen ska vara rena mirakelkuren mot någon så krovkornig som jag. Får se vad mitt betyg blir.

Just nu sitter jag och blippar med lite musik. Höstmusiken är faktiskt riktigt bra i år. Det har kommit rysligt mycket gott till öronen de senaste månaderna. Jag som lyssnar på det mesta hittar verkligen allt från powerwalkmusik till dega-i-badkaret musik.
Ikväll ska jag och min kusin elin träffas över en pizza i city. Lite snabb tjatter eftersom vi aldrig aldrig träffas längre.
Sen ska jag iväg till emmi på fettokid. Funderar om man kanske ska inviga vinfaskan som bara står och står.
Bli härligt degig i kroppen för att sedan knoppa jätte trött.
Vilken härlig lördag det kommer att bli.

Oh. kollar precis in the cobra snake efter en månads i skuggan. Usch vad jag är förtjust i Los angeles modet alltså.
Prommenad next!


Nemen är det du?

En sånn dag! Jag har jobbat på Lifco idag där har jag inte jobbar sedan i juni. Men tänka sig alla kom ihåg mig.
Jag har nog aldrig hört orden " Nemen är det du? " så mycket som jag gjort idag, precis alla sa så. Jag blev nästan mallig på något vis fast jag inte hade anledning till det. Men det var som dem verkligen blev glada över och se mig. Som om jag var något dem hade gått och trånat till. haha
Det är sånt stört coolt gäng allihoppa. Som en sekt. typ. Alla älskar alla.
Men Åsunda har sin charm också. Älskar verkligen personalen på huset. Jag är precis så knäpp som jag är hemma som jag är med dem. Äntligen trivs jag med att jobba!

Nu ska jag ta en alvedon och några halstabletter. tror att jag fick en kaktus till maten, en arg en. Känner mig dizzzzzy!
Jag och pappa ska umgås hela kvällen. Ska äta Thaimat på stan och kolla på film.
Skulle gentligen på världens studentfest i Uppsala men det orkar jag tammetusan inte.
Få helt enkelt belägra mig med ostbågsskålen på magen. Men då blir det en prommis imorgon!
Bästa fredagen åt er!


ballt!

Jag håller på och bakar bregottkakor med det går fanimej inte så bra. Får se hur skiten smakar när den kommer ut ur ugnen. 

Jag har blivit besatt av Josefin Crafoords blogg och Vakna med the voice. Jag vet inte va det är som gör henne så jävla skön, hon är helt enket det bara. Hennes stil är så otroligt avslappnad med ett jävlar anamma. Hon har coola kläder och en son som bär mitt blivande barns namn.  Hon är precis som sara, hon var över 30 men inte en dag över 25. om ni fattar. Ja jo jag tror att jag har skaffat min en ikon, inte som heliga Maria. nej nej. en stil ikon!

Nej men nu ska nog kakorna straxt vara klara. Sen ska ja pipa över till Malin. Ciao

i farten..

gårdagen på såå rolig, alexandra och jag har så jävla kul ihop.
förutom piss skit joar, som vanligt.
men nu har ja brottom för jag ska möta upp Emmi. Vi ska ner till stan, lämna matiz och hyra film till lördagsmyset.
berättar mer om gårdagen later. ciao

cool!




Jag verkligen älskar henne, så skön som jag också vill vara.
nu har jag spelat in alla avsnitt av LA ink, vilken ispirationskälla.
Nästa fredag blir det stockholm och lite tatuerings snack. Yey!

vuxensaker, du vet.

Jag har efter all god mat nere i Grekland lagt på mig. Nu ska de bort, tack.
Har gått en långis ner till stan och ännu en bit. Gick till mamma och sa hej och sedan hem till pappa igen, där ja sitter nu. Det är småkyligt ute så t om en halsduk åkte på men de va skönt. Har ny musik inlagd på Poden och det gjorde mig riktigt fredags sugen, sugen på trevligheter.
Middag med mammas släkt tackade jag nej till, för denna gång. Jag brukar alltid följa med för det brukar vara väldigt mysigt där i Mariedal. Men jag är sugen på annat.
Jag ska först äta en god thailändsmiddag med papo som jag själv ska laga. min favvo. slår inget annat förutom en bakfyllepizza. Thaispett med jordnötsås ris och chilisallad. Mums.  Efter det ska jag gå hem till Alexandra och ta med mig en flaska vitt. surra skit i takt med i kissed a girl. ta några bloss på balkongen. Vuxensaker, du vet.
men det blir lungt ändå för jag är gammal nu. Vet inte ens om det är värt att sminka sig. Jag är ju fortfarande lite småbrun i fejan. Blir defenitivt ingen party outfitt. Nej där går blankt gränsen för denna kväll. Den ska enbart gå i mysighetens tecken. Nylonstrumpbyxor, OVZ t shirt och min härliga stora cardigan.
efter en vecka i i Grekland är ja socialare än socialast. Alexandra får det jobbigt ikväll.
Nejni. Ska ta och slå en lur till pappa och säg att han måste köpa hem lite snacks. Nått måste jag ju ta med som "tack för jag fick komma blomma "


jobbigt läge

Jag har massa förslag inför kvällen. Det är jobbigt!
Men jag ska ta en timme i taget. Snart blir det en lite pannkaka och sen ska jag traska ner till stan i solen.
Sen får jag fundera hur kvällen ska sluta. Dock inte för stökig.

stay strong....

Starv om! Så låter ledorden!
Jag blir så jävla äcklad, rädd och förbannad. Läser om Pro ana kollar på hemsidor och communities för anhängare av pro ana. Alltså folk som gör annorexia till en livsstil. Dem peppar varandra, ger tips om hur du ska träna, äta och spy rätt för att gå ner så mycket som möjligt i vikt. Finns t om bloggar där tjejer delar med sig av sitt dagliga svältande och kräkandes in i minsta detalj (med stålthet!) Hur dem njuter av bilder på äckligt smala skelett människor.
För att veta om en person stödjer pro ana så kolla på handleden, ett rött smal tråd till armbad betyder att dem är anhängare.
Samtidigt är de verkligen intressant att läsa hur dem verkligen bär sig åt. Men det knyter sig i min mage. På riktigt!
Glad att jag står där jag står!

Nu hoppas jag snart att lena hoppar in på Msn, planera kryssningen! Yeah.

Bilder från grekland



Kefalonia var en helt underbar ö.
veckan var kanon och sol varje dag och över 38 grader.
Hoppas verkligen jag kan åka tillbaka hit igen.

hejdå kalla Sverige

Jag måste erkänna att resan kunde börjat bättre.
Har sovit noll inatt, hade sånna kraftiga magsmärtor, grinat och tuggat novalycol hela natten. usch.
blev nog rädd att jag inte kunde åka som idag, men jag har tagit med ett stort receapotek så det går säkert bra.
Min mage brukar ju va ur funktion så...
Men nu är jag glad igen, har fixat det sista och ska bara packa ner pjamas o grejer.
Pappa kommer och hämar mig 13.15 sen bär det av..
om ni vill kan ni vinka till mig kl 18.05 för då avgår planet ;P
idag ska jag verkligen flyga och imorgon ligger ja verkligen på stranden.
Kefalonia här kommer jag!
 

CIAO


ett halvt dygn ungefär

okej, jag dammsög idag men inget annat. ska snart iväg med pappa och då blir det andra gjort iaf.
Har ätit en jätte god middag. Köttbullar och stuvademakaroner. sådär barnsligt gott.
Har även kikat ner hos mamma, vi gick en långis med milou och pratade skit. Hon har redan packat allt och fixat.
Jag har inte gjort ett jota. Men ikväll ska jag göra det till lite bra musik och ett glas cola med is.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen underbar och älskad av alla. Ciao.


segare en deg för fan

Jaha jag som satt upp mål med dagen, saker som skulle utföras och fixas men hur långt har jag kommit. Inte längre än till datorn. Skulle ner till stan men väntar nog till jag kan ta bilen ikväll. ska packa men det är roligare att spara det till senare så jag kan få packhjälp av papp. Ta ut pengar? nja, det kan jag ju göra i samband med stan. Dammsuga? JAAA. det ska jag göra inom en timme. lovar det typ. Pass och pengar är fakitskt framtagna.

Men vad ska man ha för handbagage? en fin väska eller kanske en ful slit och släng?
nu kom ja på en annan grej. vad ska man ha för kläder när man åker? kommer ju inte direkt att vara varmt imorgn.
Kanske leggings och min nya rosa tunika och en lätt kofta över, tygskor, gosch.
Känner verkligen hur nervositeten börjar krypa i mig, flygresa, bom, bang, CRAAASH, skrik, döden!!
jaa, jag som trodde att den här resan skulle urskilja sig från alla andra men icke! Jag är ju resan rädd liksom.
det värsta av allt vi landar och startar i mörker! Pitch black liksom. fy. då är ja ännu mer skräckslagen.
får glädjas åt chokladbollen och coca cola på arlanda, standrad liksom.
Nejfan, kanske ska ringa mamma och påminna att vi åker imorgon.

prognos: 29 grader och sol med lätta moln.

Tisdag imorgon

dagen schema:
gå ner till stan och köpa det sista till Grekland.
Dammsuga hela lägenheten
tvätta upp det sista
packa allt!
till bredsand och heja på pappa
ladda ipod med massa nya låtar till stranden
kolla så pengar och biljetter stämmer.
ta ut pengar till Arlanda och taxfree.

Sen borde väl allt vara fixat och klart för semestern?


VI ses den 10 september <3

RSS 2.0