Hej ångest

För heeelvide! Varför tackade jag JA till den där dumma tiden på Åsunda?
En söndag morgon, va tänker jag med! Jag visste ju att hanna skulle bli sugen på ett eller kanske sex glas vin ikväll.
Det är lördagkväll och jag sitter hemma i min fula pajams fast jag inte vill, helst av allt vill jag bara fixa iordning mig och ta en taxi ner till dessahoe och bli så där salongsberusad och mosa hennes stereo, små tjaffsa med maddehoe och bli så där otroligt trevlig som jag alltid blir. åjustfan. Jag vill kedjeröka också.
äsch, det kan ju va skönt och vakna upp utan huvudvärk och utan toan som bästa vän, faktiskt. Fast ptja. Är man snurra så är man. Vi lever inte riktgit i samma värld som ni andra så det kan ju vara svårt att förstå innebörden och allvaret i mitt problem. Sinnessjukt!
Hur kan man göra såhär mot nån?

Ikväll har jag umgåtts med Maryhoe och ätit fett och vart otreviga mot varandra. Jag ärlskar verkligen att vara i den där förbannade röklyan. med det bästa av allt, nu finns det även en Röklya 2!

Imorgon tänkte jag lägga upp lite för och efterbilder det kommer Madde bli väldigt glad över. haha Ja, jag älskar verkligen den där människan, min madkaro. Vi har absolut inget mellan pannbenen, vi har ingen stopp, ingen gräns. Fan alltså, det är vitt vin. Nu ska jag försöka bli trött och verkligen försöka tänka att det är en dag imorgon också. Det är de ju också, dock ingen dag jag längtar till.


madkaro och hanero

SINNESSJUKT
jag och maddehoe sitter här och dricker och har gjort det sen typ 6.
hur kan man göra såhär mot någon?
min kropp är lika starktålig som betong, men helst av allt skulle jag vilja sova och inte vakna på säkert 48 timmar.
MEN, jag kan absolut inte tacka nej till en kväll med madkaro vi är ju för heeeelvide som tvillingsjälar eller typ, världens bästa snurror. Jag hade det jävligt tufft i starten men nu börjar det gå utför med speeed. Vi ska snart gå ut och jag hoppas mina otroligt sköra ben bär mig för annars är det synd om madde.

Nu ska vi tydligen gå, lycka till äsger ja

24:e

God Jul.
Idag öppnar man klappar,
imorgon blir det fest

lyckat

efter jag jobbat i söndags fick jag en speed magsjuka. Fy fan säger jag. Hann lagom komma hem äta middag och sen var det kört. Den natten blev det inte mycket sömn. Å vem tror du inte ringer mig kl 7 på morgonen igår och berättar att hon ligger o spyr? jo, Madde! så igår var det väldigt synd om två små snurror.
Det sjuka är att det gick över lika snabbt som det kom typ. Idag mår jag riktigt bra och tänker speeda ner på stan sen och köpa julklapp till Maryhoe, egentligen skulle hon behöva ett presentkort på nykterhetsförbundet men äsch, vem ska jag hänga med i röklyan då?
Sen måste jag själv till bolaget så jag har till både juldagen och annandagen. Juldagen tror jag bestämt att det blir häng med Maryhoe och Emelie. Annandagen ska jag hem till Madde och en såndär kväll som bara vi kan fixa ihop.

dags att städa undan magsjukan lite.

nu ska ni få höra

Det var alltså sjuksköterske Linda som har hittat till mig blogg, men hon är ju cool så jag behöver inte censurera något.
Men iaf, jag och madde slutade klockan två idag så vi tänkte "äh vafa det är ju fredag" så vi drog till bolaget och köpte lite till ikväll. Sen drog vi till olearys och gjorde en after work och tog en öl. Nu så är jag sinnessjukt speedad och vill bara fixa iordning mig och gå ner till hannah. Vi hade tänkt köra en galen kväll med vin,kort,olearys,mary och joar. Jag har ju redan ångan uppe så nu är det bara att ta ett glas vin till och hoppas på att den här fredagen blir bra. Men eftersom jag inte ätit mer än en fluga idag så är det nog bättre att jag steker på lite blodpudding innan jag fortsätter.
Så nu jobbar jag inte förens på Söndag så jag ska få ut så mycker jag kan av den här kvällen.
Just de ja, jag och madde ska söka en lägenhet ihop. ni får tycka vad ni vil om det. Jag är glad iaf.
Har fått höra mycket ris på jobbet idag om de, ingen tror att vi kommer klara det. Men snurror är ni inte så ni förstår faktiskt inte vad det här handlar om.
Bara jag slipper bo hemma och med pappa så är ja nöjd, men med madde är det ju lite extra roligt också!

Nu är det bara slänga av sig äckelkäderna och börja fredagkvällarna som jag brukar. en cigg, cider och musik. ciao!


marden, here i come

haha. nu har någon från Åsundagården hittat min blogg. Jag tror på Linda eller Eva ja! Men är man så eftertraktad på jobbet som jag är måste man väl tåla att man har fans!
Så från och med nu så kan jag ju inte skriva om alla fester, maddes o mina sinnesjuka fantasier eller vad jag tycker o tänker om alla. tänk så skulle dom få veta allt jag och madde sitter o fantiserar om alla lördagskvällar med vår bag in box? Nej jag kan inte tänka tanken. Sinnessjukt!!

Idag jobbade jag iaf kortdag, då hann jag ju t om träffa maryhoe och emelie efter jobbet och handla julklappar.
Sen blev det ännu en EGEN matkasse med lax,bönor,avokado och keso. Men jag kan ju inte leva på lax för jag är redan sjukt trött på det så jag köpte 100 kg blodpudding också. Usch, fattar inte att jag och pappa kan va så osams och att det verkligen håller i också. Ikväll slipper jag iaf vara hemma, ska sno bilen och åka ner till stan och gå en promenad med maryhoe och softa i deras röklya. Det är grejjer de!

egen tid

För första gången på länge kände ja ett lugn när jag satt på bussen hem, det skulle bli så sjukt skönt att komma hem, slänga av sig klädern, göra mat som jag är sugen på och glo på dvd maraton. Själv, helt själv.
Har mestadels hängt hos mary, druckit citronvatten och ätit lax. Har byggt mig ett litet lossasliv där. Men det är skönt att komma till någon som inte tjatar och bråkar med mig hela tiden.
Jag tog verkligen vara på den här kvällen till max nu när pappa var borta. Lagade lax med makaroner och keso med chili.
Tog en långdusch och lyssnae på julmusik, tog mig ett glas glögg och pepparkakor i sängen till charterfeber. Har vart så skönt, jag uppskattar ensamheten mer än någonsin nu. Det kanske vänder men herrejesus lyssna på mig! Jag behöver en egen lägenhet så hjälp mig nu, amen.

bara tre arbetsdagar kvar på den här veckan, kortdagar också. hurra.
mr friday är det snart. Jag röstar på vin med Hannah Ejnertsten, lite fula kort och salongsberusning.


its a pitty

Känns som blogginläggen går i samma stuk varje dag, men mitt liv är rätt randigt nuförtiden. jobbar 8 dagar i veckan, träffar vänner äter avokado och sover ett tag. så går det så on and on and on.
Idag har jag iaf fått jobba på gästis vilket inte hör till vanligheten. Eva och jag körde musten ur de 4 brukarna som var där den här dagen. Jag mitt mitt härjiga humör och hon med sitt sinnesjuka beteende, värre än en bag in box kväll hos madkaro faktiskt.
Nu sitter ja här hemma efter en god middag hos mama 20 knäck fattigare och 4 kilo rikare. alltid kommer det något ont efter något gott. Har lagat min matlåda tills imorgon, är ju smalis som gäller nu. Lax,avokado,bönor och keso. Hej thailand om 2 månader.
Snart är det mit favvoprogram på tv, packat och klart. Till de blir det en mandarin och lite glögg. En vecka kvar...


välkommen tillbaka

Vilket bråk det blev igår då. Det är så onödigt så jävla onödiga saker du stör dig på.
Jag är 20 år jag är myndig och har vart det ett bra tag, jag kan ta ansvar för mina egna handligar. Sluta upp nu!
Så efter mitt bryt igår blev det inte mycket sömn, jag som hade gått o sovit typ 5 dagen före och dessutom hade jordens färskaste baksmälla.
Så man kan ju säga att jag inte var den pigga nötkärnan på jobbet idag. Med fet snabbmat i magen och gammal ölfylla i bagaget under hela helgen så kan man inte annat än säga. Hej magen välkommen tillbaka.

Slutade tidigt idag så jag har städat mitt rum, ska snart göra iordning en soppmiddag för att lindra min äckligt onda hals.
Sen ska jag ner till coop och köpa mig en matkasse. Pappa vägrar ju laga mat till mig längre, ojisses alltså.
ska nog köpa några julklappar också, men vart har julkänslan tagit vägen hanna?

hej anette

Nu är helgen över och tillbaka till den fantastiska vardagen.
Fredagskvällen blev riktigt riktigt mysig, jag var hemma hos madde med typ 100 kg fett och kollade på idolfinalen och hade det sådär jätte screw som vi brukar ha de. Pratade om allt från snurror till anette. Hon var ju lite sjuk så vad passar bättre som medicin än hanna?
Lördagen gick inte riktigt i samma tecken. Började kvällen hemma själv med en kall öl och massa ny bra musik. Vidare till Madkaro och piggade upp mig lite innan jag drog vidare till slutsationen maryhoe.
Kvällen i sig var väldig trevlig, Markus och Madde kom förbi oss sen och vi gick ut.
Men efter det så gick det utför både för mig och maryhoe. Mary får leva med att en tv dosa kastades i väggen och gick sönder och jag får leva med spild mjölk. typ.
Just de, Hannah fick ja äntligen träffa också. klart man går upp kl 4 i pjamasbyxor på torget för att träffa henne!
Men snart hannah ses vi igen och gör våra trasiga pepparkakshus.

bakisdagar i all ära, jag och mary hade våran idag vi. i röklyan. Där trivs jag som fisken i vattnet!

hej livet

jag är sjuk.
Men inte vanligt sjuk, tur att man har förstående jobbarkompisar. Nu är motivationen på noll. verkligen usch!
Snart ska jag gå ner till mamma, baka julgodis och äta fett. Jag behöver bara vara med familjen, för mig själv ett tag nu.
Sov till över tolv idag, ännu ett tecken på att jag kanske tagit i lite för hårt ett tag nu.
Får se hur fredagen blir, hade ju riktigt roliga planer men man ska ju lyssna på kroppen. så i dont know.
Hoppas snurran blir frisk snart också, så vi kan köra på som vanligt. Vår vanliga stil liksom!


låter bra faktiskt

Helgen. ja den är ju över men så himmelens kul den var.
Började hos Madde under hennes fläkt i några timmar och en hel del glögg.
Drog vidare till Dessa och Ida och fortsatte festandet, sjöng och hade riktigt kul
Sen drog vi ut men jag hanna eriksson kom inte in någonstans av någon anledning!
Mary och jag fortsatte kvällen i hennes lya med öl och mat, somnade som två döda sälar kl 5 på morgonen.
Men vilken kväll...

ny vecka, 5 arbetsdagar framför mig, lite julbak, sen är det fest. låter bra faktiskt. ciao


the place to be, maryhoe

Nu har jag vart en sväng ner till ms mama, tagit en tjuvrök paus med madde och slängt ner häcken i marys soffa i 15 minuter. Jag hinner träffa många på kort tid ja!
imorgon är det Fredag, jobbar hela dagen men som belöning blir det julbord på kvällen, inte fy skamm. Efter det kanske jag ska träffa snurran, men jobbar ju på lördag. tidigt dessutom. hon med btw. så vi får väl se. Vi går ju inte under jorden direkt. Lördag ska jag också jobba dag, igen! nej usch alltså. Men även då blir det en fet belöning på kvällen. Julbak, starvinsglögg, sprit och fest. Röklyan, the place to be. mary and the girls. Sinnessjukt kul.
så ja, helgen ser ju riktigt najs ut om ja tänker efter.

stress

orkar inte nämna namnet på den här dagen, men jag vill inte uppleva stessmage igen.
nu ska ja ba blicka framåt, snart är det helg. jag och mary säger hej flasköl!

vi tog fredag i tisdags

Igår va det Tisdag, jobbade kväll där ute i vildmarken. Riktigt stressig kväll var det dessutom. Satt vi fem sekunder så var det inte mer! Efter jobbet kom plikttrogna mr papa och hämtade mig, körde in mig till stan och hem till Maria och Idas röklya. Tiilbringade hela kvällen där med Mary, idaho och Dessa. Var supertrevligt och sinnesjukt roligt mellan varven. Katthelvetet sket i idas säng.
Så skönt gäng alltså, jisses! 
Kl tre var vi trötta och hungriga så vi brassa käk och sen var det väl tänkt att jag skulle GÅ  hem till fanna, inte så lockande när det typ är 45 mil dit. Hela kvällen slutade i Idas säng, fan va hon gnisslar tänder. Vaknade var 5 min och undrade vafasiken de va som lät. haha.
Idag vaknade vi upp ganska tidigt, jag umgick med Mary lou innan hon gick och jobbade. Sen tog jag och Ida en välbehövlig lunch, glodde på film och sov. Ikväll har jag tittat in en sväng igen och snackat lite.
Men nu är ja trött, blåmärksöm och kuddsugen. Så det bli till o säga godnatt och tacka för en trevlig dag!

FYFAN!

jävla piss helvete. Nu har kärringjävlen tagit tillbaka den lägenhet jag skulle få flytta in i. Hade blivit något strul med den hon skulle hyra. Så nu blir det ingen flytt för mig. Usch, fan. helvete. Jag bara gråter, jag hade ju sett fram emot det här!
och nu blir det inget, INGET! nu är inte mitt liv roligt längre!

RSS 2.0