trött,trött o trött

Nu är jag bannejmej för sliten, har inte sovit ordentligt på flera dagar. Igår va det poängjakt, det va as kul men alla i min bil småtjaffsade med varandra hela tiden, hah. Men de visste jag att de skulle bli!
Men vi var duktiga och samlade ihop massa poäng, jag va t o m utklädd til Tarzan där ett tag, det jobbiga var all den väntan på att få poängen räknade. Ingen av oss hade ätit på hela dagen, jag fick lova att köra i princip hela tiden, vi hade t om släpkärra där bak.. Första gången för mig, kanske inte den bästa gången att börja i och med att man kör och stressar som en tok. Vi åkte fan överallt, till bålstad och visa att vi klarade rebusen, hah tog världens omväg. Men det va fan kul. På kvällen kom pappa med donken mat till mig, sen var det bara att börja åka tillbaka med alla saker till dem vi lånat av. Sen vid typ 10 tiden kom jag hem till jenny, och jag viill bara säga att jag inte vart still på hela dagen nu, inte hunnit vila. Men aaa, nu var det bara att sätta igång att dricka innan man blev för trött. Det va trevligt där, men sen så gick vi ut till dem andra vid tälten. Där fick vi besök av både Polisen och Pappa, hah fyy! lagom slut,trött och less åkte jag hem tiv halv 3 tiden. Sov och missade första lektionen, men det skiten jag fan i, det va länge sen jag försov mig. Idag ska jag till v-rås o handal med Fredrik. Sen hem.. ut och gå, för jag känner mig som ett riktigt fettokid, huu..
Snart är det studenten o jag längtar till viss del. Men som sagt.. inga katastroftankar nu!
Meeeeeeeeeen guuuuuuuuuuu

bäst! <3

onsdag - poängjakt

Oh va skönt det var att sova ut i morse.
och idag ör det poängjakt, jag är riktigt jävla taggad, wääy.Ska bli så kul!
Jag o Hannah ska köra i vårt lag, med mammas bil, kommer ju vara smockat med bilar i hela enk i eftermiddag.
Tänker inte bli av med körkortet, men man kmr bli så stressad när man ser alla jäklar. men jag håller mig till hastighetsbegränsningarna, hoppas ja. Måste snart ner till skolan o hämta lite skit i skåpet, sen meddela lite om måndag.n Sen visare till mamma, lämna pengar i utbyte mot cider, till jenny  o droppa det. ta bilen, åka till elin, lämna den där. Sen till skolan o sen dra ut på jakt. Hoppas det inte blir för pinsamma grejer vi ska göra, itne för att jag bryr mig så speciellt mycket, men endå.
Nu sitter jag och laddar, äter nudlar, lyssnar på pakito och pratar.
Dagen är visserligen mulen, men jag har inga katastroftankar, haha. ikväll ska vi festa lite, ganska mycket va det ser ut nu. Det är många som ska tälta trosta vädret, vilkent bli kalas kul. Jag ska inte tälta, men jag kmr förbi och kikar ett tag. Jag o jenny bor ju så nära, så vi har det ju bra.

Pratade med bigelius igår också, dem som vi hyr ljudet av. dem är så trevliga ^^ vi behöver knappt göra nått, dem fixar allt.
den 7 juni blir det klädning av vagnen på pappas jobb, kl 4 för dem som inte vet.
Håller för tillfället också på med alla låtar vi ska ha på vagnen, är typ 35 låtar ja ska ladda hem, ganska jobbigt men dem är bra :)

Nu ska jag avsluta min lunch, dra ner till skolan sen till mamma.
Cutterniorna here we come!

image96
Mössan är på!!!

"Inga katastrof tankar nu"

Det handlar om att ge och ta,
man ska vara snäll mot dem man tycker om
alla behöver en kram ibland
ett ord eller en gest kan värma när man mest behöver det
en lapp eller post it behöver alla få ibland, hih
Sara, om du mår dåligt eller haft en dålig dag, kan du ta fram en lapp och komma ihåg vad jag har sagt.
för allt blir bra tillslut...
imorgon väntar en varm hälsning på ditt bord.
haha :D



Det är bra att jag lyssna på kloka ord, men ibland så kan jag också säga kloka saker , haha ;)
Man lär sig från dem man tycker om.. så är det ju faktiskt
så inga katastrof tankar du, det går bra det lovar ja! klockrent!!!

Idag har jag inte varit ledsen, så sköönt. Har faktiskt varit väldigt glad, wippie!
En rolig sak var att jag o hanna satt upp "meeeen guuuud" lakanet över Hanna Henrikssons bord, ja hoppas hon blev glad för vi tycker ju bara om henne, härlig människa det där. Men hon såg lite fundersam ut, som alltid! haha

Nu har jag iaf nyss kommit hem, ska gå ut och ta en promead, äta och sen kolla på film med Hannah o Mallan.
Imorgon är det poängjakt och vi kommer inte vinna, men vi kommer ha kul. Kvällen kommer jag tillbringa i bresse (om det inte regnar) sen vidare till skolan, tälta o dricka lite. Japp så blir det!

Nu har jag varit ute å gått, blev inte så långt för jag frös somfan.
pappa har inte kommit hem ännu, ja tror han är ute och cyklar sin runda. dprhjteoj-
Jag är ju så hungrig, vi ska äta fiskbullar haha, vilken lyxmat men det är gott och jag vet det låter konstigt. Men jag och Hannah ääälskar faktiskt det.
men men..
mamma ringde nyss. blev jätte glad!
hon berättade om hur dyr min student haha, som om ja inte fattat det.
Hon har fått hem all vår alkohol, hah. gästerna ink mig kommer ju ramla härifrån nästa fredag, buhu.
måste ta det lungt, ska ju orka med joar sen, där ska jag inte snåla med pengarna, hade tänkt ta med 3 000 och köpa det jag vill ha. Skumpa blir det ju såklart, det köper man ju inte direkt ute för dyrt ju..men man tar bara studenten en gång.
Det näst bästa med det här är att det kommer bli svinkmycket över, för mamma har verkligen köpt sviiiiiiiiin mycket, bra för sen är det midsommar = fest i haga. Sen hamnfestivalen = fest hos hannah (säkert) och min lill student för dem som inte var hemma på den riktiga. Då är jag bjuden till mina "äldre vänner" hah 30+, på en sjuförjäklig fest allt till min ära, kan inte bli bättre. me like like like! <3
jag verkar ha en förkärlek till 30+:are, haha. Jag har en dragningskraft till dem, antigen är det jag som är mogen, eller dem som ligger på min långa nivå, hah tål o tänkas på!

Jag har funderat lite över mig själv idag, och det är nog sant som det har sagts.
Jag har lätt att visa olika sidor av mig själv, glada hanna, ledsna hanna och det är bra. jävulskt bra.
det är bra att kuna visa känslor, även fast det är jobbigt.
Även fast jag oftast (iaf i dessa tider) går runt som en "risk för regn" hanna, så är det skönt att gråta ut. Har man gjort det känns det bättre ett tag. Jag har verkligen undera hela mitt liv fått håla alla mina känslor inom mig, eller gjort andra dumma grejer för att få ut dem. Det kanske är just därför jag gråter och har så mycket känslor i mig, för jag aldrig riktigt fått släppt ut dem o visat hur jag mår!
Fan vad jag tar in mycket bra grejer nuförtiden, tack tack taaaack för att dem som finns där och lyssnar på mig verkligen gör det, för att dem bryr sig, var så skönt att få prata ut med dem som inte ifrågasätter eller försöker få det till mitt fel, jaa bar vända allt mot mig.  Det kommer jag aldrig glömma och ja kommer alltid uppskatta det. <3

 
varför gå runt och bara klaga o hata varandra?

jag tycker bättre om kramar!






(post it och lappar kan vara värda mycket., då försvinner aldrig orden)

image1720

Måndagsregn

Igår busade vi, dock så tog polisen ner lakanen rätt snabbt men vi fick iaf en kort stund av lycka.
Senare tältade några o vi höll dem sällskap ett tag innan det var dags att krypa ner i det otroligt otrevliga soffan.
men kul hade vi!



Imorse vakande jag as trött och hade ingen lust att gå till skolan alls.
Somnade ju inte förrns halv 5 imorse så de va inte så konstigt.
Dagen har varit jobbig som de flesta av det senare dagarna varit, det är så jobbigt när det hela tiden gör ont i en, när man bara gråter o gråter fast man inte orkar. Idag var det en utav de värsta sorterna. Som tur är finns det underbara människor som man kan prata med, som lyssnar och som tycker om mig. Det är bra! För jag tycker om dem. Så skönt att prata av sig, o säga allt man vill ha sagt. Men varför måste man alltid bli ledsen när man kommer hem och är ensam igen?
Men efter en timme så kändes faktiskt bättre för ett tag, men man kan ju inte bara bli som en sol igen sådär. Det fördjävliga var när  jag kommer hem till mamma så är det första man får höra av dumjävelcalle
Om du hjälper till här kanske din mamma kan börja älska dig!
Vad är de för jävla bemötande när man kommer hem, trött och ledsen. nej man kan ju inte säga att det här är min dag, neej!!! fan. Man säger bara inte så, han tänker aldrig på vad han säger till mig. Att jag skulle förstöra så mycket som han säger har jag faktiskt svårt att tro, men du har inte tagit dö på mig än, så de så! men iaf..
Efter att ha ätit lite började magvärken igen, men det är nog för hela jag är orolig. Har ju inte sovit så mycket så försökte sova lite hos mamma, men nejdå, telefonen ringde hela tiden och alla tankar i mitt huvud bara surra. Nu sitter jag här hos pappa, har inte sovit ännu, ont i magen och skulle bara vilja försvinna härifrån.
För trött för att göra något för slutkörd att tänka klart. Men jag mår bättre än imorse iaf och det ät ju bra.
Tråkigt väder är det också, kan inte gå ut och promenera heller.

Ska nog försöka sova iaf.
Oh, ja vill ha sommar, jag vill hälsa på Sara.


15.33

Pappa o mamma skiter i mig,
jag bara gråter o gråter hela min själv svider.
Dem bara tittar på, hurfan kan dom
jag vet jag ska försöka tänka possitvit men just nu så går det inte, men jag försöker.
jag får sitta själv med massa tårar i mitt knä, det är inget jag kan göra något åt, tårarna bara kommer.
jag skulle bara vilja dö nu, för jag orka inte vara själv
Jag vill ha en kram




" jag tycker om dig oavsett hur du är "
det värmer så mycket i min själ att få höra det från dig.

världsbäst!


Stockholmsmys

Jag o Hannah tog en spontantur till stockholm idag. Hannah o jag brukar ju stöta på konstiga människor och den här dagen var inget undantag. Tåget till sthlm var fullsmockat så vi fick lov att stå, en kille i typ 25 års ålderna, jävligt skabbig och såg ut som en riktig pundare stod vid utgången och fipplade med sin jacka, först så tog han bort sin skottsäkra väst han hade runt magen, ursh jag trodde jag skulle dö, hahah Hannah blev jätte rädd. Sen så ställde han sig och kissade rätt ut bara, bläää. Åh han var så äcklig å ful. Men som tur var så hade han o hans 2 vänner inte betalat tågbiljetten så dem fick lov att gå av i Bålsta, skönt! Sen så kom det en gumma som skulle gå på toaletten, men det var någon där inne ås hon fick vänta. Hon stod och såg väldigt konstig ut o suckade, sen började hon bara knacka på dörren och stressade den som var där inne.. sen va hon själv där inne as läge ( roligare när man fick se det ) Det va en kul resa de.
Framme i stockholm började vi med shoppandet innan vi skulle avsluta dagen med lite mys vid vattnet.
Vi hade faktiskt jätte mysigt, även fast det var as varmt och as mycket folk överallt. Men jag köpte iaf ett par typ jeans shorts mes hängslen och ett par surfshorts för det är såå skönt att gå i sånna.
heh, jag som är så smart tänkte att jag skulle äta innan vi drog till Sthlm för att spara pengar. Men hannah drar in min i allt skit och sabbar mina powerwalkisar :P först korv, sen chokladboll och sen en rejälv avslutning, världens baota mjukglass i gamla stan. haha, men jag har varit ute och gått nu när jag kom hem så lite duktig är jag.



image92image93image94image95

Nu är jag hemma, har ont i magen, lite ledsen o trött.
jag mår faktiskt inge vidare.
Tårar i mina ögon
jag känner inte för nått.
hårda tider påväg.
saknar.
jag måste sova, imorgon blir en lång natt



Fredagsfest och lördagsmys med Hannah

vaknade jätte tidigt, o som vanligt var jag ledsen. Jag tycker verkligen det här börjar bli jätte jobbigt. När jag blir ledsen så är det så mycket annat som rasar för mig., ingen hunger ingen ork till nått. Hoppas jag kan tänka på nått annat idag så jag slipper ha ångest.

igår va vi som sagt hos Hannah o grilla, det var jätte mysigt. Skulle inte dricka men som vanligt så gjorde jag det, men jag drack i måttliga mängder så det var lungt. Vi spelade kubb och jag o hannah pratade massa skitprat somvanligt, repliken för kvällen var " meeen guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud " hah. Nått som alla verkar säga nuförtiden!
Men jag gick hem ganska tidigt för jag satt i princip och sov, inte så konstigt för jag sover inge bra när jag är orolig i kroppen.
men jag blev jävligt besviken igår, Man ska tamejfan inte köra rattfull o jag blev så jävla arg å ledsen på dig! Va ska jag nu tro om dig, fy och ursch.
 men iaf...
Hittlis har jag hunnit med en powerwalk för att försöka tro att jag är duktig. Pappa har fått nån knäpp så han gav mig lite pengar så nu måste jag åka och handla lite, kan absolut inte spara, nej nej.. allt ska handlat upp på en gång. Dock så räcker det inte till de där tiger shortsen, men jag får väl helt enkelt köpa dem själv nästa vecka!
Men en sak är säker, jag o hannah ska sitta o kolla ut över stockholm när vi stter där i gamlastan och äter mjukglass med laktitsströssel!
Ikväll blir det nog lungt, lär ju va trött efter den här dagen. men jag måste hinna min "fanna runda" kanske tar med milou också, jag har ju varit ganska lat när det gäller att gå ut med han. Sen blir det säkert så att jag åker ner till Hannah, hon är ju själv i helgen o vi brukar ju ha jävligt kul. Kan jag behöva som har fällt så många tårar för lilla Sara, jaa helt sjukt mycket faktiskt! Det allra bästa, eller inte.. är när jag har gråtit så svullnar mina ögonlock upp,  jag blir så otroligt ful och det tar timmar innan det försvinner, hur ska jag då se ut på studenten? FYYY!
Nej nu slutar jag o pratar om de här ämnet, annars vet vi ju hur det slutar ;)

Ska ta och äta lite frulle nu, fixa mig och gå till tåget
skriver ikväll, jag o hannah lär ju ha pratat om nått så ovesäntligt  kul som alla bara måste veta !

CIAO

mösspåtagning

Igår.
va det mycket blandade känslor, det var för det första mösspåtagning oo fyfan va det skulle bli kul tänkte jag. Men för det andra var jag så sjukt ledsen, så mkt tårar har jag inte gråtit på länge. Kmr verkligen sakna skolan och alla vänner, helt sjukt jag vet men så är det! Sara W har varit som en dröm, alltid snäll mot mig och det uppskattar jag, för hon har gjort så det har funkat för mig i skolan, jag blir alltid glad när man ser henne. Jag tror inte riktigt hon fattar hur mkt hon betyder för mig! hon är någon jag ser upp till och jag kommer bannemej hälsa på henne sen när vi tagit studenten. Kommer sakna henne somfan, helt hysteriskt mycket! Jag skiter i att alla tycker jag är knäpp, för hon är tamejfan bäst! Men iaf...
På själva mösspåtagningen var lite långdragen, men det var mysigt. När det äntligen var dags för att dela ut "stipendierna" så roppa rektorn upp 1-2 namn i varje klass och varför dem fått stipendiet.
O vem fan får det i vår klass, jo jag!!!!! guuuuuu va pinsamt det var att gå upp och ta emot det, men kul också för då vet jag att lärarna som nominerat mig antagligen kommer minnas mig, det hoppas jag! Efter det var min dag räddad och kvällen blev helt hysteriskt rolig. Men jag blev nominerad för att jag typ " alltid lägger konstiga kommentarer i klassrummet när vi har någon lektion " kommer inte exakt ihåg va rektorn sa för det blev lite som en chock.
Det bästa är ju att det är sant, så otroligt sant.. jag är verkligen sån som bara babblar utna att tänka, men det är jag och jag tänker aldrig ändra på det, för det egenskapen tycker jag iaf är bra hos mig. Den som hörs, den finns!
Själva rundvandringen hos maja var as rolig, det kom mycket folk från klassen och det var ett jävla drag, snart kmr iaf det upp en ny film med våran rundvandring. Jag hade god disiplin, jag lyckades hålla mig borta från alkoholen ganska bra, hade inte ont i magen och inte ledsen heller, som jag trodde ;) Joar var helt jävla galen, jag lycakdes få en mikrofon och jag som gillar att höras trivdes as bra, roppa ut massa roliga grejer! där ser ni en en gång att det var jag som skulle ha det där stipendiet!!

ikväll: Jag o Fredrik ska till hannah o grilla
Imorgon: Jag o Fredrik ska till Stockholm o shoppa
Söndag: STUDENTBUS!!!

image91
Fyfaaaaaan va vi är bra!!!!!!!

saknar redan

jag är så himla ledsen, gråter o gråter. Ursch jag vill inte!

jag vill inte sluta

mkr sakna skolan, lärare och hela köret, jag orkar inte gråta, jag vill inte känna så här. PISS!!


Outfit:
jeans, lyle and scott tröja, lacoste skor o en ful väst!
bästa kommenar: jag till hanna. - Du säger hela tiden meeeen guuuuuuuuuuuuuuuuuu. Hanna säger - Meeen guuuuuuuuu det gör jag väl inte? hahahaha kul va?
Person: SARA! för den saken hon sa gjorde min så enormt lycklig!!!!
Sämsta: att jag både har ont i magen så ja skulle kunns dö och att jag har ont i huvudet
Bästa: att jag gick från rätt ledsen till rätt glad
Låt: say it right
Goda gärning: Jag gick å hämtade mitt körkort i fanna som ja glömt. de va ju ganska bra

Pannknack

Ingen skola
inget liv,
har så ont i huvet så jag bestämde mig för att vara hemma.
Men imorgon måste jag gå, för då har jag prov.
det gör ont i min själ när jag vet att det bara är ett fåtal dagar kvar i skolan!

Love you mommy

Har nästan glömt hur jävla snäll min mamma är, fyy på mig. Ja hon va så jäkla snäll o bokade en vecka i bulgarien för oss två, vi drar till albena den 24 augusti. Läste att Albena är ett såndär mysställe, bra resturanger å små fik. Perfekt för min o mommy som bara ska ta det lungt med en varsin öl på kvällen! Ska bli jätte kul faktiskt, hlet underbart. Sen hoppas jag också att jag,bodil o hannah kmr iväg till sunny beach vs. Alanya i sommar, hoppas hoppas!
hoppsansa, nu ska jag äta mat. plugga sen natti natti.

imorgon fyller fräddy 23 <3 YÄÄ!


Lördag - blandade känslor

Jag saknar verkligen mina grannar på vulcanusvägen, träffade simone, pierre, sari jens mfl idag.
Dem är så underbara å roliga, måste verkligen hälsa på dem oftare, har inte blivit alls på sistone.
Snart åker dem bort till Thailand också, och missar min student FAN det är riktigt sugigt, dem va ju nästan hedersgästerna lixom. Som tur är bestämde vi att vi skulle ha en riktig spritfest när dem kommer hem. AS ROLIGA ATT FESTA MED , trots den stora åldersskillnader anpassar dem sig väldigt snabbt! hahah.
Ursch va jag har ont i huvet, blä. Ska lägga mig ett tag nu faktiskt.

ÄLSKA VULKANUSVÄGEN <3



heh,

some ordinary crap, but its enjoyable anyway

Minnen väcks till liv, jag ÄLSKADE tallinkryssningen.
Ni lär ju titta, ni kommer ångra er annars....
http://www.youtube.com/watch?v=2_UNa5vIt2A

Så minns vi studentkryssningen

image75image76image77image80image78image79image81image82image83image84image87image85image86image88image90


Jag älskar er!

Sp3b shalalalalaa

Så himla läskigt, snart så tar jag verkligen studenten! JAG VILL INTE men endå så vill jag ju såklart det. Men va ska man ta vägen sen? man hade ju skolan som en slags trygghet men vad har man nu att gå till 8:45 varje dag?
Det jobbigaste är att man kommer sakna alla så otroligt mycket, man kommer ju inte alls träffas så mycket. Vi får inte tappa kontakten, nej det skulle vara katastof. Jag kommer sakna lärarna också, ja faktiskt så! vissa har faktiskt varit där och stöttat om det varit jobbigt. Skolan är som ett andra hem och va är det kvar nu? typ 15 skoldagar? det är INGENTING urch, man mår verkligen psykitkst dåligt, har gråtit över det här, fattar inte att jag gör det men det gör jag :S.. det är en jobbig tid nu skulle vilja att det var skola varje dag så man kan umgås med alla den sista tiden.
jag längtar endå >_< haha.. SP3B SHAAALALALLALALALA! fyfan va kul och stå där och skrika och dricka champagne, yeah! Igår beställde vi min studentmösse tårta, den komemr bli jätte fin.
Nu pratar vi inte mer om studenten utan om gårdagen och idag..

igår så va jag o pappa o hämtade farmors cykel, jag fick den eftersom min belv snodd för någon dag sen, tack tack!
sen så har ja plugga samhäll, as tråkigt.
Men på kvällen träffades jag,hannah, malin o Boddan hos hannah, vi kollade på film o dem käkade chirre, jag som vill gå ner lite i vikt till sommaren tog o köpte lite frukt, haha. Va inte alls så gott som deras såg ut att vara, men jag får skylla mig själv, jävla kalorifasoner! heh. Vi blev rätt festsugna när vi satt där, så vi tog hannahs bil och drog ut och cruisade lite, lyssnade på lite party musik! Det är faktiakt alltid lika kul att åka bil å lyssna på musik, man blir gla på nått sätt.
Sen så tror jag bestämt hannah belv lite pömsig så då skjuttsade hon hem oss.

Idag så har jag plugga hela morgonen, skönt att ha dagen fri för annat ^^
jag har milou så det blir en liten  "walki dag"
Ikväll ska jag hem till min bästa Lina, vi ska ha våran hanny and liny kväll och vi ska laga mat, det blir linas berömnda biffmacka, lite mansmat men det är faktiskt gott!
Fredrik ringe idag ockå, jag blev jätte glad. Vi har snart 1 månad tsms. Vi ska käka lite mysigt och sen så ska vi handal kläder till han. Jag ska också köpa lite, vill väldigt gärnaq ha ett par rip curl sufrshorts och en "annanas" bikini, tror det skulle bli rätt"surfigt" ihop, tycker om att vara lite slapp på sommaren, när man bränner sig är det inte skönt med åtsittandekläder! Snyggt är det också, med ett par fräcka brills till!
Finsn mycket på Nk o åhlens nu, va massor jag ville ha. Hitta ett par ypperligt snygga tiger shorts dem ska jag få av pappa i slutet av månaden, gissa om jag blev glad? hah. sen så fanns det jätte mkt gulligt från Svea, men det blir dyrt i längden p köpa sånt. men nått ska jag ha iaf, men gina hade också mkt söta plagg som passar perfet om man vill klä sig lite medel-fest-mys på kvällen. På ASOS hittade jag lite plagg som skulle passa perfet till Midsomamr då vi ska vara i Haga med "fett me folk" ska bli kul å träffa lite nytt.
Vagabond har fått in ett par ur tjusiga små sommarskor som skulle passa perfekt till mina snart-solbruna-fötter, dem ska ja bara ha. Måste köpa in ett lager väskor också, finns en snyg burberry väska jag vill ha , men den köper jag ine förrns lönen kommer, å det dröjer , heh.


Nu ska jag göra lite annat här.
hm undrar hur lisy har det i cypern? image72
den här bilden tycker jag är jätte rolig, skrattar jämt, YEOW!

Update later. enjoy!

Mysigt

http://se.zoovillage.com/store/productdetail.asp?CategoryID=0|0&BrandID=5&DisplayItemID=26510&Position=7&ListType=1

sthlm och arkitekturmuseet.

Idaghar vi varit i sthlm å gått på museum med en del av klassen, jag skulle dock egentligen inte med men eftersom Hanna tycker jag är så rolig så fick jag en plats i bussen, tokigt! 
de va ganska trevligt, men på museet var väl inte i min smak, eller inget museum är väl i min smak. Det räckte som tidsförsriv iallafall och vi hade rätt kul när vi skulle bygga vår egen drömstad hhah.
Jag livade upp stämningen kan man säga, jag tror iaf hanna tyckte det, men en gång såg det ut som hon peka fuck you. Jag måste sett fel hah. Shopping hann man ocskå med, en ny studentklännig (min tredje, nu ska jag nog inte köpa någon mer va? ) men den va ju så billig å man kan inte få nog av klännigar nu när det är sommar.
men ja dagen har både varit kul och tråkig. Men tack för att jag fick följa med ialla fall.
Ikväll blir det myskväll med film å förhoppningsvis kommr mallan, boddan och Hannah till mig, ja vi får väl se!

"dagens"

Outfit: Tiger jenas, vita skor, grön tunika och vit kofta, randig väska
bästa kommenar: Hanna du är väl bara van vid hembränt och lingondricka? Men guu tyst mä dig! hahaha
Person: han som stod o vänta på bussen som va så jääävla ful
Sämsta: att jag fick ännu ondare i min nacke idag
Bästa: köpte en jätte fin klänning
Bästa Låt: Jag o jenny lyssnade på markoolios nya hela vägen hem på bussen, tummen upp!
Goda gärning: Jag tog 2 festisar ist för en så hanna skulle få mindre att bära! haha

Helt hysterisk-Tisdag!

Jag va så otroligt trött i Morse att det var nära att jag helt skulle skita i hela dagen, men  nej! Jag ahr så jävla mycket å fixa!

Jag orkade cykla ner till skolan, men först var jag förbi komvux med lite papper som skulle dit senast idag, o jag som vanligt gör allt i sista sekund, men men det blev ju i tid iaf ;)
Skolan blev bättre än förväntat, hah. de va faktiskt riktigt kul. Jag Henrik o Hannah satt inne i lärar rummet och jag passade på att smöra lite för Hann henriksson , haha hon är så jävla härlig å egen människa så det är inte klokt!! Jag lyckades luska fram både den ena o det andra, jag har då lätt med det där för att passa in hon lärare, härlig egenskap hörreni! :) Det är faktiskt alltid lika kul att sitta där inne å prata, både med Hanna å Sara..man får höra så mycket roligt skvaller, o visst är dem roliga o trevliga, ja bäst på hela jäkla skolan faktiskt!! Och det är inte bara smör, utan det är så faktiskt! Ska bli väldigt sorgligt att sluta skolan.
vi pratra där i typ 30 min, sen kom ja på " fan jag har ju lektion" men vadå? om man endå vart borta 30 min kan man ju skippa hela lektionen..så det gjorde jag o det va mycket trevligt o skönt!
Imorgon ska några i klassen plus henrikssonskan till sthlm på nått grejs, o ja ska följa med bara för att annars blir ju Hanna så ledsen, så vad gör man inte för husfriden, vi heter ju som sagt samma sak! EN FÖR LAGET!!!
-Nästa tur är det du hanna som blir uppringd.
Nejfyfaaan!!
hahahahah...

Sen hade vajluttan, tråkigt men lektionen gick fort sen tog jag en promenix hem.
Sen ska jag o pappa ner o köpa studentprylat, typ lite småpynt till bordet o så..
Sen efter det ska jag och Hannah till donken o ta en flurry, har tjatat typ 2 veckor på så Hannah ställer ju såklart upp haha!

" dagens "

Outfit: Manchesterbyxor, rutiga skor, prickig tröja och en grå zip tröja!
bästa kommenar: Hanna om våra pojkvänner heter lika, då kanske vi är syskon fast vi inte vet om det? ( mkt roligare om man berättar hela historien)
Person: Ja, man måste kvartå med Hanna, hon är helt hysteriskt rolig människa. 10 poäng till henne!
Sämsta: min cykel blev snodd, men va gör det egentligen den va ju som ett ruckel!
Bästa: Mc Flurry på donken, låter inte så roligt men jag ahr längtat så mycket.
Låt: utan tvekan, Dancing lasha tumbai  Ukrainas låt på eurovision, helt sönderspelad hos mig! 
Goda gärning: Jag o Hannah anmälde oss till Poängjakten Cutterniorna here we come!

Så, jag tror jag avslutar här. Ska kolal runt lite ASOS nu,
se ya! 

 

Hanna Eriksson

Tio första:


Första bästa kompis:

Amanda Öberg, gick på samma dagis ^^

 
Första bil:
Jag har ingen bil..än! men det lät bli en vit,rostig liten skithög!

Första kärlek:

hm, minns bara sigge, så det måste väl vart han, typ i 4-5an

 

Första husdjur:

Syrran och jag köpte en kanin, Nala, hon va grå ful och fet. haha Hon kom inte ens in genom hennes lilla "dörr" till buren

 

Första semester:

Min första riktiga utlandssemester var i 6an, då var jag och mamma till Grekland, kos! Jag vet, kos = part, jag och mamma var = gick å la oss 10

 

Första jobb:
sommarjobbet i 8an på ETF

Första köpta skiva:

Måste vart typ spice girls

 

Första riktiga kärlek:

Jadu, jag vill inte skriva hans jävla namn här, men jag va kär o han krossade mig! dumjävel.

 

Första piercing:

7an: piercing i läppen!

Första konsert:

hm, min första riktiga var i 9an då jag var på Carolas julkonsert ;)

 



Nio senaste:

 

Senaste alkoholdrycken:

hm, kommer knappt ihåg. Smirnoff ice tror ja. Det var iaf på rundvandringen

 

Senste bilfärden:
Igår med pappa, vi åkte och jagade "vagn"

Senaste filmen du såg:

Hey baberiba säsong 2 ;)

 

Senast ringda telefonsamtal:

Det var till Hannah!

 

Senaste bubbelbadet:

typ 2 månader sen, hos min syster. nu blev jag sugen! haha

 

Senast spelade CD:

Ingen aning. cd skivor är rätt passe för mig, allt mitt finns på datorn och ipoden! men de måste väl vart pappas skiva han lyssna på i bilen då

 

Senaste kyss:

I lördags av Fredrik <3

Senaste gången du grät:

Igår, när jag blev frustrerad över "kärran"

 

Senaste måltiden:

Korv med bröd som pappa lagade ikväll

 



Åtta har du nånsin:

 

Dejtat en av dina kompisar:

Nej

Blivit arresterad:

hah, nej inte hanny heller

 

Blivit kär vid första ögonkastet:

Nej, eller nja svårt

 

Fastnat med blicken i någons urringning:

haha hahah hahah

 

Fått ditt hjärta krossat:
JA på sett o vis

Sagt att du älskar någon utan att mena det:

Nej det gör jag aldrig

 

Haft ett one night stand:

hah ja faktikst för länge sen

 

Busringt till någon:

Jaa herregud ja, det gör väl alla

 



Sju saker som du har på dig:

1. Trosor
2. Behå.
3. Stumpor.
4. mjukisbyxor
5. tatuering
6. piercibg
7. topp



Sex saker som jag har gjort i dag:

 

1. vart i skolan

2. gått en promenad

3. jobbat med läxor

4. tuggat tuggumi

5. skirvit sms med boddan

 



Fem favoritsaker utan rangordning (utom människor):

 

1. Min dator.

2. Min mobil.

3. min ipod.

4. min säng

5. min lyleströja, den är så skön

 



Fyra personer du kan berätta allt för:

 
1. Hannah

2. Boddan

3. Milou (!)

4. Lina

 



Tre val:

 

Blått eller rött:

Rött, jordgubbe,körsbär

 

Sommar eller vinter:

SVÅRT? nej, SOMMAR! 

Choklad eller chips:

Choklad, jag är ju tjej förfan

 



Två saker att göra innan du dör:

 

1. varit i Mexico (drömresmål)

2. skaffat minst 2 barn

 



En sak som du ångrar:

 

Jag ångrar det jag gjorde närjag gick i 7an, konsekvenserna blev för mycket och det har brytit ner mig, men det är inget jag kan göra något åt!


jag lever verkligen i ett I - land

  •  När du loggas ut från MSN måste du vänta i 30 sekunder på att du kan återanslutas.
  • Varmvattnet i kranen är inte tillräckligt varmt, och kallvattnet är inte tillräckligt kallt.
  • Hamburgerrestaurangens lökringar är för stora för att doppas i dipsåsens lilla förpackning.
  • Samtalsämnet på jobbet är att priset på en latte har gått upp.
  • Batteriet är trasigt på din Volvo, så du måste ta din Opel.
  • Man måste vänta fram till releasen innan man kan tanka hem en skiva.
  • Man måste sitta bredvid någon på bussen.
  • "Ska jag dricka ur min vinflaska eller min bag-in-box först?"
  • Det är jobbigt när det är utplockat i butiken och bara finns 7 olika sorters mineralvatten kvar att välja på.
  • Du tittar på samma tv-kanal i flera timmar eftersom fjärrkontrollen ligger för långt bort.
  • Ska jag ha 2 eller 4 GB på Ipoden? Det skiljer ju bara 500 kr mellan modellerna och jag får ju plats med dubbelt så många låtar på den större...
  • Varuhusets rulltrappa leder bara upp bland våningarna. För att komma ner måste du gå nedför trapporna.
  • Det finns för många rätter att välja bland på take-out menyn.
  • Pizzakartongen är så stor att man inte kommer ut genom dörren utan att man måste luta den lite för att komma igenom.
  • Din favoritsökmotor på internet kommer bara med dåliga sidförslag på det du söker på.
  • Det finns inte tillräckligt med varmt vatten när du duschar.
  • Den senaste biofilmen du gick och såg vara bara 2 timmar och 25 minuter lång.
  • Man får inte ett bekräftelsemailet direkt efter man begärt det.

  • Fantan var slut i affären så du får hålla till godo med colan i stället.
  • Radiostationen spelar samma låt alldeles för ofta.
  • Det är så jobbigt att underhålla solbrännan.
  • Familjen bråkar om man ska fira julen i Australien eller Thailand.
  • Du har över 57 kanaler på TV:n och inget att titta på.
  • Hundralapparna har tagit slut i automaten så du får ta ut en femhundring i stället.
  • Filmen du hade tänkt att hyra var slut så du tvingas välja en annan film i butiken.

  •  

  • När det inte blir den färg du önskat dig när du färgar håret.
  • Bussarna kommer en minut för sent.
  • Bussarna kommer två minuter för tidigt.
  • Du hittar en ledig parkeringsficka vid ett varuhus, längst bort från ingången...
  • Datorn stängs av när du ska spara spelet som du har kommit jättelångt men inta hade tid att spara.
  • Det går mer än ett bra program på TV samtidigt så man får beslutsångest.
  • Du får inte plats med all mat jag har köpt i kylen... som är fullhöjd och nyinköpt!
  • Elutagen i väggen räcker inte till.
  • Småflaskorna med Loka är slut så du måste köpa en 1,5 liters flaska.
  • Plånboken är för tjock för att ha i fickan på grund av alla plastkort du tvingas ha.
  • Du måste vänta en stund innan det kommer varmvatten i kranen.
  • Du har så många olika pålägg hemma, så du inte vet vad du ska ha på mackan.
  • Du måste vänta tills nagellacket har torkat innan du kan skriva ett SMS.
  • Din kompis börjar prata med dig när du lyssnar på musik så du missar en hel låt.
  • Det är ingen online på MSN som kan hjälpa dig med din hemläxa.
  • Saltkexen smakar banan eftersom du förvarat dem i samma köksskåp som bananerna.
  • Det är jobbigt jobbigt med hissknappar man måste hålla in istället för de man bara behöver trycka på en gång.
  • "Vill jag ge min 6-årige son en MP3-spelare eller en bärbar CD-spelare när han fyller år?"
  • Du klagar över att du är hungrig för att du fick skippa ett mål mat när du inte orkade gå till affären som ligger 30m ifrån ditt hem.
  • Det tar 1 minut för datorn att starta.
  • Bilstereon tar inte MP3 format.
  • Posten kan inte lösa in din PlusGiro blankett så du måste gå till Svensk Kassaservice.
  • Din nya dvd klarar inte av DivX.
  • Du får så många SMS att du glömmer att svara på något av dem.
  • Batterierna tar slut i din handkontroll till din xbox360, så du måste koppla sladd och ladda dem medan du spelar.



  • Det är precis såna här problem vi pratar och gnäller över, haha coolt!
    undrar va dem i Afrika tänker om oss? >_< Jävla nötter!


    Å regnet det bara öser ner...

    tralala tralalalaa lalalaa..
    vaknade 03:40, det spökar hos mig! jag jag skojar faktiskt inte, ursch en sån obehaglig upplevelse!

    Skolan va ju lagom rogivande, en lektion, barn och ungdomskunskap med vailet fy va tråkigt! lyssnade på några föredrag och bet på naglarna, o regnet det bara öste ner utanför, blä, Lina och jag skrev ett litet angrepp på vår tavla i klassrummet. Ja, snart så måste vi betala ljudet eller rättare sagt på måndag så skynda nu SP3B!
    sen va det bara att trampa hemmåt, i regnet! dyngsur och as hungrig sitter jag här nu, inge mat eller jo om man kallar en lite grandiosa power pan för en energi rik lunch så varsegod.
    jag har tydligen lite o göra nu va det verkar, både i skolan å hemma, men jag orkar inte. Regnet och mitt godissug gör nog så jag kollar på några avsnitt av hey baberiba ist, trevligare! Kanske slåt en pling till my man också, fräddy
    <3. Hoppas han får pengar snart så vi kan åka o köpa lite kläder till han, då ska han bli den sexigaste karln i enköping, wehoow! myspys.
     
    ikväll uppdaterar jag lite med " dagens..bla bla bla" ska försöka bli en vanesak här på bloggen, får se hur jag lyckas med det. dagen har ju bara börjat så mitt bloggade är inte slut för idag.
    nu ska jag rota i frysen för att se vad som kan stila min tomma mage, ska ringa hannah också.


    image71
    Hannah och hanny.
    somfaaaan ;}



    Jag tycker om min Fredrik ^^

    ett halvår har gått

    nu är jag här för att stanna, o jag kan ju säga att det har hänt mycket på ett halvår.
    Jag orkar inte skriva så mycket nu, är jätte trött. Men för att dra en historia kort så kan jag
    resumera helgen. Fredag, en lektion! hem till mamam för att sova där över helgen, vi skulle hyrt film å käka god mat på kvällen, haha. Blev inte alls så, eller jo, god mat blev det men har ju en Jenny som granne, så jag hamnade där på kvällen med, hanna, elin, maja, lisa,tina, emlil, jenny o hennes mamma maggan ,skapligt rolig kvinna det där :) men va gör det, vi bor ca 1 meter ifrån varandra, vi kan nästan säga att vi bor med varandra! haha.
    Lördagen blev lugn, jag va trött lite såtjurig på dagen, sen kom Fredrik o hämtade mig på kvällen, vi drog hem till hannah med ett halvt kilo morötter o dipp, dax för eurovision! Som enligt min smak va den sämsta på mycket länge INGEN låt var bra, herre gud, det här får bli min krönika till broddan " lägg ner eurovision!" JAA jag tycker tamejfan det altså. skit tv! Men mysigt hade vi det iaf!
    Idag har jag gjort lite blandade saker, men det roligaste var att jag kollade runt på lite nya kläder till freddy, o jag hittade massa fint, så min pojke kommer bli snyggast i stan i sommar! <3
    En midre rolig sak var att jag o papap fick "tok kolla upp nya studentvagn bl abla bla! va ute i typ 2 tim å hetsade.. ( nej alla i sp3b, som läser detta! Ni kan vara lugn, berättar allt imorgon)

    Såå, lite snygg första blogginlägg, ska försöka blogga varej dag nu! händer ju massa roliga saker här framöver..studenten om ca 17 dagar, de ni!! kul att bloggen blev återupplivad!

    TACK TILL: Johanna Erixon, eller eriixon.blogg.se, hon har nämligen fixa min nya bakrund och lite annat som jag själv ät as kass på! <3 Tänk, denna kvinna har också varit min granne..nu vet ni de!




    Hörs imorgon


    RSS 2.0