SP3B finns verkligen inte mer

nu har jag kommit i en liten svacka, tänker på allt som har varit och hur jäkla bra det har varit, tänker på första tältningen, på första studentfesten, och på allt kul vi har haft i klassrummet. Har funderat lite över hur jag egentligen va, och jag har kommit fram till att jag måste ha varit jäkligt jobbig, gud va jag pratar och håller på, det säger dem t o m på jobbet, hah. Kan inte varit lätt att hålla en normal lektin när ja skulle kommentera allt MEN SÅN ÄR JAG!
jag kommer ihåg mer och mer från 3:an, de roliga stunderna man aldrig vill glömma bort. Man hade lektion med Ulla, ingen ville gå dit för dem va så jobbiga o inga raster fick vi heller, vi sa att vi skulle gå på toa men istället gick vi hem, på proven klara mig sig med knappa poäng. När hon hade genomgång satt alla o prata, jag fick mest skäll som vanligt :/ hon fick utbrott och vi fick gå. Alla hatade det men endå så vill jag tillbaka för jag älskade det så himla mycket! Marika brodd är en stjärna det med, virrig med glad man gjorde det man skulle och skolakade halva tiden! Elin och jag gapade om allt och ingenting. ohh det va tider de :) Fotot va nog det värsta jag varit med om, där kan ja faktischt säga med handen på hjärat att jag INTE saknar för det va nog det tråkigaste jävla piss lektioner jag varit med om. Men allt annat med skolan, gemenskapen och att man fick träffa alla varje dag, hääärlisht!
Hannah och jag knatade iväg till BF ibland, Lina och Jag gick Cp rundan och dagens samtalsämne va hur man trodde Sara var klädd,
Ohh Sara, henne saknar jag precis lika mycket som när vi slutade skolan, men nu börjar hon snart jobba iaf.. DÅ måste jag gå o hälsa på henne o Hanna, :D Jag tror dem behöver en liten dos av mig också, har ju laddat upp den nu hela sommaren!
Ska skicka henne ett kort också från Albena, måste komma ihåg det!

Nej nu ska jag försöka att inte bli ledsen över det här! allt finns ju kvar iaf,

En rolig grej är iaf att jag ska tattuera mig den 4 September,
ja vill inte säga vad ja ska göra, men det går i samma spår som mina andra iaf!

nu ska ja ut och gå en sväng

image112
 CIAAAAAAAO!!!!!



Fäst

ikväll ska jag ut till Sari och Jens på fäst!
Ska bli riktigt kul då det kommer massa folk som gärna höjer glaset lite extra när det är fest, precis som jag! perfect match lixom.
Nu ska jag ner på stan o fixa lite med mamma, sen hinns det nog inte så mycket mer för ja ska va ute hos dem redan vid 3 - 4.
Har inhandlat nya kläder ja tänkte ha ikväll, sommar som de ska vara köper man ju arm o benlösa kläder med det ser ut som man får ta fram vider garderoben ikväll för det är fasiken inte varmt. Men iof ska vi va inne, så ja kirrar nog det här. Nej nu ska ja kila iväg,

hörs!

stålande väder och party!

Nu skall ja börja fixa iordning mig, ikväll blir det storparty hos syster!
försöker tagga mig, kvällen ska bli bästa möjliga bra ;)
tackar för det najsiga vädret också!!

slut i rutan o aldrig mer

ja så skulle man kunna säga, har äntligen slutat jobba o är arbetslös på riktgit! fy!
Fast när ja säger äntligen så menar ja inte det egentligen, har haft så kul de sista veckorna helt sjukt kul faktiskt.
arbetsförmedlingen AB! huaa, vill inte äns tänka tanken..
Nu ska ja bara koppla av ett par dagar, har massa spännande att se fram emot, BULGARIEN (!)
Nej nu ljög ja igen, ska ju på min syster 30års fest imorgon, ska bli riktigt kul de. Kommer massor med folk från alla enköpings hörn, great!

Nu är det boktime.


CIAO / HANNYPUFF

Grattis till mig själv

jaha, så är man 19 år idag då!
inte speciellt lockade ålder, bara ett onödigt mellanting mellan myndig och systembolagetmogen, haum!
men dagen har varit bra endå, jobbet gratulera mig på morgonen med skönsång och jag bjöd på paj och glass :)
har fått lite pengar, hudvårdprodukter, en bok mm
Själva kalase är på lördag och på kvällen ska jag på 30 årsfest hos min syster som för övrigt också fyller år idag, samma dag som mig altså! kul,
Pappa firade mig med att bjuda på middag i bresse, sedan åkte vi vidare till mamma som bjöd på fika.
Imorgon är det sista dagen på jobbet, tråkigt faktiskt! trivs jäkligt bra med ann-marie som förgyller mina dagar med skratt. Vi ska ta det lite chill imorgon och bara njuta av sista dagen, käka ute och mysa.
Kvällen bli JÄKLIGT lugn den med, ska bar ava hemma med min godispåse och min nya bok. Den verkar vara bra, precis i min smak.. behöver verkligen börja läsa mer, har nog inte gjort det frivilligt på flera år.. Sara lär bli glad ;)
På onsdag kommer lönen, helt galet bra. Need some new clothes and a new life.. heh
Då ska vi även till arlanda på flygäventyr, ska dock inte flyga men det finns annat kul man kan göra som har med flygplan att göra!

jaja,
grattis till mig iaf, och min syster
och till sara som har namnsdag.

CIAO/ hannis

soon it would be over

bara 3 ynka dagar kvar att jobba, sen semester :) skööönt!
har inte orkat blogga för man är så fasansfult trött å seg i huvudet när man kommer hem..
1 månad kvar till bulgarien
jag längtar så mycket...
gårdagen var i alla fall supernajs, åkte båt med grabbarna grus,
ringarna gjorde mig blåslagen men visst skjutton va det värt de.

Snart dax för bedtime, först en hårdmacka o en kopp té med pappu.


CIAO/HANNY

fredag - fest hos Hannah

nu sitter jag här hos hannah somvanligt, det är fest o vi ska  på joar..
ingen är speciallt taggad men jag hoppas på en bra kväll endå,
nu ska jag var social imorgon får ni höra mer om denna kväll :)

1 vecka

kvar till jag fyller 19,
o jag kunde inte bry mig mindre,
19 är ingen ålder bara ännu en siffra mellan barn och vuxen ;)

....

http://www.bmeink.com/A60307/high/bmepb236863.jpg

sexprat och regnrusk

en ny arbetsvecka har startat, vet inte om jag ska skratta eller gråta :/ Peter har gått på semester och Ann-Marie har tagit över, happy days! vi har så himla kul tillsammans, säg inte en enda sekund som jag inte skrattat idag, jag kan baskemej inte hålla käften en sekund, vi har pratat om allt från blommor, resor till blodomloppet!
Men dagens stora ämne är såklart sex, en arbetsplats full av gubbar kan det inte va annat heller, men jag är flexible och anpassar mig till  den nivå ribban ligger på ;)
Men det har regnat, och jag har blivit skitig fyfan de v aså kallt på morgonen att jag faktiskt hade lust att säg aatt jag hade feber så ja kunde gå hem. Men icke, ja höll ut!
På eftermiddan blev det innestädning på kontoret + godis :] me like, så skönt att få lite mer soft göra!
Nu är jag hemma, stört trött.. men ja tror att det kan bli en kort promenad iaf! 

Helgen är här om några dagar, :P
den ska bli så himla kul!
fest både fredag och lördag..
Såklart, en hannyhelg!

Äntligen helg!

veckan har iaf gått snabbt, man jobbar och står i så klockan bara går och går. Det kan jag iaf inte klaga på, men har så mycket att se fram emot med den här helgen så jag är överlycklig att den äntligen är här nu.
Har fått skött mig själv väldigt mycket på jobbet nu, tar mer ansvar jag är ju 18 såå. Åker runt i  "min egna lilla gröning" det är en typ 4hjuling med tak och släp, jag kan inte annat än att säga att det är grymt kul att köra runt i den!  gosh, ja börjar få muskler också, träningsvärk varenda kväll, det tar sig! man har allt ett hälsosamt jobb :)
Min handledare Peter får på semester nu så ann-mari tar över, FY FASIKEN va kul vi ska ha det. Hon är så rolig att arbeta med, altid glad och jag håller aldrig tyst när jag är med henne, kalas!
Men helgens planer ser iaf ut såhär.
Fredagkväll, ja jag har nyss frächat till mig, ska äta och vidare till Malin. Vi ska hyra film och köpa godis, fettokid kväll i all ära. Ska bli vädigt mysigt att få umgås med henne. Men är dock supertrött så det passar med en sådan kväll, vet inte om man kanske ska fixa sig nått speciellt, har ju klippt mig nyss och fått dyra produkter för håret.. men känns onödigt när man endå bara ska dega :/
Lördag: på dagen bli det lungt, kanske till v-rås med pappa. Får se om jag orkar! senare ska jag och Oskar hyra film och ha det trevligt, ja må säga att jag tycker det ska bli supertrevligt!
så helgen ser utt att bli riktigt najs, en slapphelg som jag verkligen är värld nu efter en hamnfestival och jobbvecka!


YES!

image111

Om man tar bort ringen och bara har blommar kvarmed ohm tecknet i mitten, skulle den då inte bli en utmärkt tattuering på själva foten?
Jag tycker personligen det låter väldigt cooolt, jag är fruktansvärt sugen!
får se vad som händer...

RSS 2.0