festsugen


image198
det är valborg. Typ standard att alla ska va svinfulla.
det ska inte jag bli, jag ska dricka corona och gå på hemmafest.


ätaredagen

söndagar är sämsta dagen, man degar och sväller!
dock umgicks ja med mikael o gick en hel del, snackade gaddningar och hade det trevligt. Amsterdam 08 typ.
väl hemma börjades det, ja visste det att denna dag skulle bli en ätaredag.
frukost: yogurt och macka, lunch bakadpotatis och färsbiffar.
efter det blev det en hel del och det gick inte att få stopp på mig, nötter, cola, daimtårta, hallonsoppa, 3 glas samarin och ett X antal novalycol, aj aj aj. min mage är ut fuktion igen, det är som all föda ja äter spårlöst försvinner i magen. det finns ingen stoppknapp på mig idag. 
 halten magsyra är skyhög och magen, den är svullen och blå, fan!
Doktorn har sagt att det är bra att man äter lite då och då när man har den typen av mage som ja har, men icke sa nice det hjäler nadaa! nu har ja vart för neggo! ska sova och vakna glad igen.


tatueringsmässan

dagen d,  har lyxat till det med burberry parfym och ser ut som en såsvisp i håret.
jag är nervös tänk så kör jag fel?
men det ska bli så roligt, hämta inspiration. samla kraft. ladda upp. ja ni vet
ska hämta en viss mr P kl halv två. vidare till södertälje. byta chaffis och vidare till slut destinationen.
ska ta en banan. ciao

uppdrag horwath!

jag vet ni är väldigt nyfikna på min "bok" som ja håller på att skriver, men det tar sin tid. tålamod! Att analysera och reflektera över familjen horwath är inte lätt.

kan iaf sammanfatta fredag och frammåt. fredag, världens drag mycket öl och underbart folk man inte träffat på länge. baksmälla nummer uno! Lördag, lugna bananer, trevliga banener. Middag hos emmi och den blev en riktig höjdare och när ja tänker tillbaka. VAD FÅR JAG ALLT IFRÅN? det var en hanna i ett nötskal kväll. alkoholintag noll! pricken över i, Marita!
Söndag, hem til farmor på köttfärslimpa, slagga i solen och plocka vitsippor! maraton på kvällen.

Sen har det inte hänt mycket, föruom att jag och emma var på stan och käkade glass igår. Tre timmar satt vi och glodde på folk. analyserade! det var trevligt.
På kvällen åkte jag på fika hos miss alex, det var väldigt kul eftersom bådas nivåer är länge än en banan. det var KUL! sen va ja trött, jätte trött. Somna med VR i handen.
Längtar till fredag, då jag ska bli av med en slags oskuld!
ciao!

om och om igen

" 24 timmar samma sak, åka åka åka på lastbilsflak. 24 timmar utan tak, åka åka åka på latsbilsflak. även om det regnar och är storm är ändå känslan av att vara fri helt enorm, 24 timmar 24 timmar på ett flaaaak... "

Jag är så taggad, så taggad! lyssnar på denna underbara låt om och om igen. Jag älskar mig själv och allt just nu!

image196

image197

fan va jag var bra!!!

så egentligen, why not?

Det var precis lika skönt att gå till stan som ja trodde, solen som lyser en i ansiktet och musiken som får en på topp. Ja träffade alexnadra och erik på mat och småprat och vi åt en härlig lunch, eller ja dem hade ju slut på allt som vi ville äta så lite besviken blev jag, men med gott sällskap kan det mesta räddas! Bäst att ja låter mitt topphumör låta vara på topp eftersom det bjuds på en hederlig hemmafest ikväll. Det bästa av allt är att ja kommer få träffa folk jag inte träffat på år och dar, känns som gamla minnen kommer vara ett hett ämne ikväll för alla verkar sakna den underbara tiden i skolan (?)
Så jag har laddat påsen med 5 godbitar från systemet och ska inta en pizza för en bra grund, har inte ätit pizza på väälldigt länge så det ska bli hur gott semhelst.
Så kort o gott, fredag har hittils varit jätte mysig med långa prat om jobb och framtid med alexandra. Vi kanske va lite hetsiga där ett tag när det kom till vår framtid eftersom ja spådde att vi skulle bli rikiga socialfall. Men ja känner mig själv för väl, ja kommer ALDRIG sätta mig i den sitsen, NEVER!

Just nu håller jag på med intensivt letande efter bra party musik för att förhöja stämninen här i lägenheten. Jag dunkar på med kalle bah och Magnus uggla plus massa electro, bra blandning för en fest tycker jag.
jag är så heeeetsig känner jag, för ja vet inte va jag ska ha på mig ikväll och om ja ens måste byta om?
Om man ska gå ut senare? Jag är och kommer nog alltid vara en evig planerare. Jag kan inte slappna av om ja inte vet hur allt ska vara. men en sak vet jag, som också mamma brukar säga; Hanna, varför söker du dig inte in till scenskolan? när det enda du vill är att höras,synas och hålla låda! Så egentligen, why not? 

Eftersom våra tylö planer verkar gå i krash så kom ja o A på en grej. Varför inte dra ner till göteborg och gå på liseberg och ta några öl på kvällen, bo på hotell en natt och bra hem nästa dag? Plånboken gapar inte tomt med festtarmen får sig en omgång! två flugor i en smäll! ett förslag iaf...

Nu är det nog om detta, dags att förberede inför the night! Ciaoo!


en bra morgon,

Vaknade jätte lycklig och exalterad på något sett, dagen och kvällen kommer bli ritkgit riktigt bra känner ja på mig.
Har hunnit fixat mig och är för en gång skull jätte nöjd men vad jag lyckats åstadkomma, men som vanligt blev håret uppsatt i en slarvig knut och en sjal runt halsen, men det är snyggt, ledigt och vårigt!
har t om lyckats sematat på mig lite lättstigt PRÄKT som lisa skulle sagt. Men vafan ja ska ju ut på stan och äta en underbar lunch med alexandra och erik, man måste få känna sig fin nån gång!
Skönt att gå ner på stan, det är gåväder jag skulle kunna gå hur mkt somhelst för det är bara underbart och jag vill inte va inne en sekund. Förra året gick ja flera promenader om dagen vid den här tiden och lyckades gå ner en aning för att få plats i min studentklänning.

Ska möta upp pappa sen och vi ska till systemet för ikväll är det ju fest hemma hos Steff, jag ska festa på riktigt ja ska förvandas tillbaka till den galna Hanna jag egentligen är, det är schyst! jag har inte vart full sen typ november, alltsa Hanna full, det är rekoooord så det skriker om det. Men det har vart skönt att vara vit, pengar och välmåendet har vart på topp. Men som sagt jag är fortfarande ung och fest ligger fortfarde på tio i topp, usch ja känner mig som en fjortis som hur jag pratar. Men den som känner mig vet hur jag är, thats it!
Så kvällen är en höjdpunkt utan dess like och några corona ska jag väl klämma i mig.

Nu ska ja köra en Lisa alvemark eftersom jag har trakaserat henne lite angående hennes präkt!
dagens präkt: gå ner till stan
dagens opräkt: dricka alkohol äta en pizza typ

när lisa sedan kommer läsa detta inlägg kommer hon tänka JÄVLA HEEETS HANNA!

nu ska ja kliva i skorna, dra upp blixtlåset och lyssna på magnus uggla i solen påväg ner till stan. Ciao!

hets till hälla,

har ju vart världens underbaraste dag, helt sjukt skönt att sitta i parken och sola, läsa cosmo och äta piggilin. Det beskriver ganska så mycket min eftermiddag, alltså helt "präkt" som lisa skulle säga.
Jag har gått också, gått och gått och gått i solen, lyssnat på magnus ugglas nya låt och dagdrömt om vår f.d klass. Det var både kul och lite ledsamt eftersom man kommer på massa saker som man gjrode då, som man inte kmr få göra igen. Det possitiva är att det finns i hjärtat.
Efter det var jag och Hannah till hälla och köpte ett linne och en påse efterlängtat naturgodis, YES!
snackade om vår fest i ska ha i sommar, och om vin och grönan haha.

Imorgon är det min och alexandras dag. Vi ska äta lunch på stan och så ska vi till steff på kvällen och festa. Efterlängtat efterlängtat efterlängtat!
alltså, en fettokidhelg utan dess like. men ja klarar det som alltid!

Ciao!

smultronen,

Nu är emma och malin hemma, det är skönt de för så kan ja få träffa min smultron snart igen <3 yeah!
och det ska jag få göra på lördag, för då är det middag hemma hos Emmi, skönt o samla delar av gänget igen!

åka åka åka på lastbilsflak

image194

eftersom båda av oss bananas har blvit lite nostalgiska idag, kanske det passar bra att lägga upp den här bilden på oss i vårt allra finaste tillstånd hittils i livet. Mösspåtagningen!

en sak till som är jävla nostalgiskt är detta " kedja i underlivet " den som kommer på vem som sa detta ska få 5 jävla kronor av mig, Lisa jag kan också svära så du vet! jaja ,blalbla, bloggen har blivit för mkt orbajseri som på filosofin vi hade i skolan. Broddan ser jag nästan varje dag nuförtiden, det är ju.... hets!

öppna upp ditt sinne,



tänk dig typ en sommarkväll på din baksida, shysta vänner och en öl.
Då snackar vi schysta banener, love this song!

hets,

vi va så jävla hetsiga, vi svärde och vi tyckte vi va coola. De va tider de. Lisa och jag är iaf på samma nivå. Så nu var det sagt.

vi va bäst,

Jag har gått en mycket stärkande promenad precis, helt undrbart att det börjar bli " promenadsäsong"  Man kunde liksom tänka sig att snart kan man både dricka vin och grilla ute, ballt.
Dagen har också anspelat på studenten, jag fick en mycket bra låt av Magnus uggla den heter 24 timmar och handlar just om studenten. Den låten fick mig just att tänka på den underabra tiden förra året, precis ju nu. Så den fick gå på repeat hela den långa vägen.. men iaf, Då handlade livet enbart om kryssningen, fest och ha kul! Ja vill ha så kul igen. Så nu kan ja helt enkelt inte släppa det här därför kände jag att ja måste fräscha upp minnet, men alla vår kryssningsfilm. coola bananas säger jag..
och en sak till, Sara man kan ju säga att ja saknar dig! ciao



(Lisa alvemark, glömm inte vår lunch, vår rese-planerar lunch, ja saknar dig din murra!)
 

min pappa är bäst,

dålig uppdatering ja vet!
men nu släpper ja bomben, eller låt oss säga en smäll som kanske kan bli en bomb.
i förrgår tror ja det var, va ja o pappa på reseproffsen här i enköping för att kika lite närmre på en resa som jag och pappa (?) är supersugna på att göra. Inte vilken resa somhelst utan en helt galen resa som har vart en ganska stor dröm för mig att göra. Nåväl, vi satt där ett bra tag och bollade platser som vi kan tänka oss bo på i 8 dagar efter sjävla kryssningen. Orlando? miami? o sv. Men ja vill ha storstad, sol och bad och bra utflyktsmöjligheter till hollywood o sv. Vi besämde oss för att kolla närmre på Miami och vi hitta ett hotell som verkade schyssta bananas.
Så med andra ord.
Vår nästa resa planeras att gå till Miami och med en veckas kryssning i karibien, INSANE! Finns massa oliak rutter som fartygen går men den som ja föll för direkt var ungefär såhär. Miami - bahamas - haiti - st maartin - mexico - miami. Det känns som ja drömmer men det här kan bli sanning on mågra månader.
Vi fick iaf en prisuppgift och vi ska tänka över och boka i juni någongång om det går som planerat.
Min pappa är typ bääääääst!

hoppas, hoppas, hoppas!


My name is kurt

image193

Om jag var en man så skulle ja vilja vara som allas vår kurt.

jippie,

imorgon ska det bli en underbart mysig kväll på alla sett och vis! COOLT

dumma blogg,

som har varit ut fuktion ett tag. men men.
Nu är de ny vecka vilket betyder ny tid att söka jobb..
ska iaf gå på intro på hemmet nästa vecka, det ska faktiskt bli "roligare" för det var ju det ja ville från början och inte skit hemtjänsten. Men sen får vi se vad Ica Maxi säger också.
Denna vecka ska bli mycket trevlig, på torsdag ska jag och Johan på bio i västerås, myysigt.
På fredag ska jag Hannah, Gunilla och mamma på bio och se angel sen ut och äta på vita elefanten. En riktig tjej kväll med andra ord.
Idag vet ja inte ritkgit vad som händer, ikväll ska jag iaf till Malin och umgås lite, snacka skit och säkert spela wii. ;)

RSS 2.0