Bye bye

jahaja, idag ar det hemgang.
veckan har varit helt underbar, solen har skinit och allt har varit perfekt. Hotellet var ett riktigt lyx, sa fint. Har ju hort att hotellen har nere ska vara daliga men det har var verkligen fint!
kvallarna har varit lugna och valdigt mysiga, man gar i strosar vid stranden och ater pannkaka :) haha.
har varit mcyket svenka roch tyskar har nere, det mesta star pa tyska tom.
 men men, allt har varit bra och vi ska ner natsa ar igen har mamma lovat, bara for en vilo semester.

Nu vantar vi pa att klockan ska bli 8 for da kommer bussen och tar oss till flygplatsen. Planet gar kl 23 och vi at hemma vid 1 pa Arlanda.

ses snart mina vanner som jag har saknat sa mycket. Vi maste ses!

Hanny i bulgarien

hejhej.
nu ar jag har  i bulgarien och Albena. Vi har varit har i 3 dagar och det har varitstralande sol, forutom idag.
men har kollat vaderprognoser och resten av var vistelse blir det over 30 grader och sol.
vi har badat och solat, stranden och vattnet ar hur fint somhelst, pa kvallarna har vi atit god matoch kollat pa olika upptradanden :)
Igarkvall blev jagsjuk, madde illa och var as  yr sa vi gick hem tidigt men idag mar ja lite battre.
btw, massa folk fran enkoping haha. ratt kul
imorgon ska vi ut och ata mat med mammas fd jobbarkompis  :)
idag blirdet nog mest bok och vila, ar ju mulet. men imorgon blirdet sola igen


seees

HEJDÅ SVERIGE!

Nu håller jag på att packa det sista, äter frukost och lyssnar på music, jag är glad! Idag åker vi...
Jag o mamis efterlängtade resa ner till Bulgarien, Albena. Har nyss kollat väderrapporter, ser ut som en hyffsad vacker vecka, endast regnskurar på måndag o det kan jag väl så ut med. Det viktigaste är att vi kommer iväg, får ligga o lata oss och äta massa mat!
Veckoschemat är inte så fulltecknat, förutsom en planerad båtutflykt på onsdag eller torsdag och en kvällsshopping i Varna. Jag har ju haft gud med mig, skrev inte förut att jag legat i hög sänka och feber, har inte kunnat gått på komvux eller nått, men efter ett läkarbesök har jag fått världens dunderkur så nu är jag frisk :D
Nackdelen är att dem avrådde från alkoholdrycker, o det kan ju vara ganska trevligt att ta en drink någon kväll, men dt kan inte hjälpas ;/

dags schema.
hämta mami kl 13:15
ta flygbussen till arlanda kl 13:45
Fika och ha trevligt...
flyget lyfter kl 17;40,
21;40 landar vi i Varna


Mammas enda ord som kommer sägas under hela resan är " one cup of coffe with milk pleace "
och det garanderar jag, har varit både i Cypern och Grekland med henne, jag vet hennes ordföråd.
så det blir jag som får stå för pinsamheterna och grovjobbet ;)

HA DET SÅ BRA TILLS JA KOMEMR HEM!
och alla som ska till Hannah ikväll får ha det så jäkla skoj och dricka för mig med! <3

du önskar nog att du var oss...

image120image122image121image123

vad är det för likheter med dem här bilderna, hitta 4 rätt!!!!
Vinn mig för en heldag ;)

Fest hos lolliisch!

Jag har lagom hunnit med att komma hem från Riga, som för övrigt var en mysig stad! Den resan va väldigt trevlig och ja, nu har man gjort den staden också! Men iaf,
lagom hemkommen och fester strömmar in, livet är bra härligt ibland.
Jag är ju inte gjord av det materialet så jag tackar nej till en festkväll och denna festkväll har jag stoooora förhoppningar på. Var ju ett tag sen man träffade Lollo och alla vänner på den sidan av vännkretsen, så hennes inbjudan känns heltklart som en helkväll full med skratt och dricka, ja det ska bli hur kul somhelst. Lollo som flyttar på Måndag har denna fest som en liten "hejdå" fest så det lär komma folk från alla möjliga program från WGY!
Jag ska iaf först till Johannae om exakt 30 min vilket betyder lite brådis då jag inte har börjat med någonting än.
Dit kommer också Alexandra, har inte träffat någon av dem på hela sommaren så vi ska dricka ett glas och snacka lite innan vi glider vidare til Lolls.
Jag är på bästa möjliga festhumör också, har laddat upp med lite mixar av axwell så kvällen ska nog börja bra, och förhoppningsvis sluta lika bra. Men som sagt, det vet man ju inte riktigt när man ska på fest med dem här tjejerna ;)
Har ju lite olika drcker att välja mellan ikväll, på båten är sprit väldigt billigt så jag köpte på min några, men jag tar det jag tycker bäst om smirnoff twisted apple med sprite, mmmmmm :)
 
Nej, nu ska jag lägga lite konst på mitt ansikte, bye!


image119
(fulfesten 06, härliga tider med Hanny och Boddish)


FYFAN VA JAG ÄR GLAAAD!

dagen började med en jävligt obehaglig syn. äckel Lars!
men den slutade i att hanna är väldigt glad,
ja går med ett leende som inte går att få bort.
Jag träffade Sara idag :) wihoo

Damn his good!


AXWELL
Jag bara älskar han och hans musik,
min ipod och jag är värlidgt glada idag!


Jag är rädd!

image117
                                 (ville bara lägga upp den här fina bilden, för jag älskar verkligen flygplan! Thai airways b 747.                                                  Denna farkost åkte vi med till Thailand, jag har tagit kortet. )




Åhhw, har nog kikat igenom alla vädersidor man kan hitta, o alla med olika väder!
jag vill verkligen inte ha regn när ja åker till bulgarien, visserligen är det exakt 2 veckor kvar idag, så det
ändrar ju sig, ja kan acceptera 1, högst 2 dagar men halvtasikt väder! men fan inte mer.
men ser ut som det ljusnar, nästa vecka ser det lite mer hoppfullt ut.
men aja, man kan inte stura över vädergudarna hur mkt ja än skulle vilja, man får se det possitivt att man iaf kommer iväg, byta miljö lixom :) Men alla kan väl vara så snälla och be med oxh för mig, då ska kag definitivt belöna er med en burk hemgjord bulgarisk hjortronmarmelad! haha



Om 20 min ska ja hämta upp min lilla Emmi, sen ska vi iväg och handla. senare kommer Mathilda och Hannut.
Då ska vi äta o ha det trevligt! Imorgon är det inget speciellt inbokat, ska bara ta det lite lungt tror ja! Söndag ska jag till min lilla farmor som ja inte hälsat på på länge! Måndag kommer mamma då vi ska beställa lite Taxfree grejer från My travel. Tisdag och jag och far på en "mat" resa, ja det känns nästan som det, vi kmr ju äta oss till död ^^ haha.

När vi kommit hem från det är det bara 1 vecka kvar till bullis! YÄE!

Har på mig mina nya kläder idag, det blev faktiskt riktigt najs tillsammans! bra köp!!!

Västerås och växla pengar!

Japp, jag o pappa har roat oss med det idag, växlade in 7375 kr till Bulgariska Leva, så nu har mammut och jag så vi klarar oss. Passade på att göra slut på det sista av lönen också, man bli ju alltdi så glad av att få inhalnda nya ting. Men det blev iaf ett par jens, en skjorta och ett skärp, en ny outfit altså!

När vi kom hem åt vi yougurt med färsk annanas och rostad macka, fan det slår allt va pizza och kebab heter! Och massa nytto också :)

Ikväll så blir det antingen en slappokväll med film, eller hem till emma och, jaaa bara umgås!

Imorgon ska jag till Polisen, dra ut ett brottsregister och vidare till mammuts dagis och visa att jag inte är a girl with gun. Sen ska jag Emmus och Hannus handla ingredisnser till Taco, imorgon blir det nämligen middag och mys på herkulesvägen. Ska bli RITKTIGT roligt, ja vill ha fredag nu!!

Nu ska jag kolla väderrapporter neråt världen.
Sen bir det nog en liten promenad, kanske, i nödfall ^^

tro, hopp och maaaaaat

Gårdagen blev riktigt riktigt varm.
Jag var ute med oskars båt ett tag och brände mig rejält, vi drog in efter några timmar och sedan fortsatte jag sola hos Janne och Marina, det skulle ja inte gjort för jag var riktigt röd när jag var på hemgång!
Kvällen skulle ja tillbringa hos Simone o Pierre, vilket ja också gjorde och det var väldigt skönt att få komma o hälsa på, bara vara som man vill vara, det är det som är härligt med dem, man behöver inte vara perfect :)
vi åt lite mat och glass. Jag fick prata av mig lite om världens problem, kom hem vid 12 och tänkte att " dem måste ja besöka oftare" o det skall jag göra också, snarast!
jag fick nya insikter o det behöver jag!

Dagan har varit halvregnig o tröttsam, Men ikväll ska jag hem till emmi, äta kladdkaka och spela världens roligaste spel, med andra ord!
så kvällen låter riktigt lovande! Och före det skall jag o papput med grannarns o käka thai! så kvällen kan inte annat en bli kalasbra.

Om 2 veckor bär det av till Albena.
Wiooo.

1 v Riga. 2 v Bulgarien

Om en vecka sitter ja på bussen påväg till båten som skall ta oss till Riga!
Jag föler med av egen vilja, men pappa skulle bli ledsen om jag sa nej, så min viljestyrka svek mig lite i mitt val. Men ja kan inte påstå att jag bevar inför resan, god mat och ny parfym som inte köpts av hannas egna pengar ^^ ja borde kunna dra på smileseenorna :P
ja det ska bli trevligt, det bara ska bli det!

2 veckor till Bulgarien som jag däremot räknar dagar, minuter och sekunder till. Hoppas att dolen lyser minst 5 av 7 dar, kollar dagligen på albena vädert, regn och sol, JAG VILL INTE HA REGN!
men vi åker ju om 2 v så vädert kmr ändra sig, Jag och mamma har både samken och känslar för braiga ting. Hotellet har fått toppbetyg för det är numera renoverat och pooler har byggts till, kalas! bara 100 m från stranden så allt är helt kanoners. Det enda jag verkligen bevar för är flygresan, dödångest och lugnande tabletter, fy o blääää.

Idag är det 27 g i skuggan.
Om 30 min befinner jag mig på en båt och solar med Oskar! hur kanon låter inte det?


Logdans i Lillkyrka

Gårdagen va helt fantastiskt kul.
Började med att vi hämta upp min kära kompanjon Emmi, sedan körde pappa ut oss till Linda i lillkyrka.. där vi skulle äta middag och sedan festa hela natten.
Det va jätte mysigt och vi åt god mat o drack mängder, Emmi och jag envisades om att prata om flygplan, men vi släppte snabbt den ideén då våra bordkamrater nästa somna ;) haha.
När vi hade ätit kom det ut mer folk, massa Sp:are som gick ut förra året, altså 87:or. Det va nästa bara 87 or förutom vi då!
Linda hade en kompis från Uppsala där, Becca! Riktigt rolig prick, hade väldans kul med henne! Men jag o mina snuskfantasier fick nog henne att täntke lite underliga tankar om mig, alla andra är ju så vana så jag får ha lite överseenede.
När det börja bli lite småkyligt gick vi alla upp på "logen" och fortsatta festen där, det va väldigt mysigt ställe :)
En Passoa flaska mindre och smått darriga ben började vi dansa "flygdansen" och det spildes ut både det ena och det andra hej villt! Några kort senare och en aning trött började folket att ta sig in och hem till sängen. Likaså vi, vi var väldigt trötta men jag hade så himla kul!
Vi drog en sväng genom stan för att släppa av Becca, vi träffa en del kändisfolk också.. Lollo och stefan tyr båda smått fulla men det va kul å ses, det va tydligen nån fest i stan alla va på men som inte var något höjdare vad jag förstod. mest "småbarn" ja dem som nyförtiden går på WGY, not us lixom! gääälet
Sen var det sängen som gällde!

Idag har det varit ganska bra väder så jag har bara solat, inget mer att säg om det!
nu är ja trött å ska kika på Beck.

imorgon är det dax för en tur till lollo och bada, underbaaaart!

                                                                                   
image115




                                                                                           CIAOBELLA

Sun sun sun

den är giftig o den smittar ner dig du har hört den förut så du visslar med mig ba!

party humör, yes ikväll blir det riktig vuxenfest, Linda fyller 20! GRATTIS.
jag håller på och provar ut kvälls outfit vilket inte går så bra, men ja kör på lite rocktema iaf, awesome!
Har köpt Passoa på bolaget, ska äntligen göra min favvis drink vilket är Passoa + apelsin juice och mycket is, Jummie!

har solat lite idag också, vilket man inte kujant gjort så mycket i sommar! Så härligt att bara ligga ute. Denna dag kommer nog sluta på måga plus känner jag! GLÄDJE!
 
Nu ska ja småplatta skann lite, sminka mig och smörja in med med coco crem, ska lukt som en exotisk kvinan ikväll hade jag tänkt, mohaha ^^

Ciaobella

Ego girl

image114

Jag håller på att läsa Ego girl av carolina gynning den är så grymt bra bok, ja kan inte sluta läsa.
Big brother bimbon med stora tuttar och liten hjärna, no way, jag älskar henne och hennes bok, mina tankar jag haft om henne finns inte längre i denna värld.
Hon berättar om en värld som vi vanliga ser som endast glamour och underbara fester, ett liv som vi bara drömmer om, o visst drömmer ja fortfarande men ursh va äckliga människor det verkar finnas. Om hur jävla pissig det är i modellvärlden, jag har verkligen haft en fel uppfattning om hur celebritys lever. Alla verkar va riktigta skithögar!!!Hon har verkligen inte haft det lätt i livet, och jag måste säga att jag helt ändrat uppfattning om henne, måste nästa säga att hon nu blivit en förbild för mig. Även fast hennes vilda förflutna skakat henne har hon ändå kunnat gå vidare, rak i ryggen och vågar berätta för oss andra hur hon har levt. Shit hon är verkligen berest och världsvan också, gud va hon har varit med om olika saker,allt från kokainfester i paris till att träffa prinsen i Dubai och partat med kate moss och Hugh hefner. Pretty jellous,
Hon har tagit tag i sitt matmissbruk, o det var verkligen befriande för mig att få läsa om hur människor som faktiskt kan klara sig ur ett beroende och sen se mat från den verkliga sidan, för den är livsnödvändig!
Jag vet inte hur månag tårar jag fält när jag läste boken, inte bara för att ja tyckte synd om carolina utan för att jag känner igen mig på vissa saker som hon talar om. Men varje gång jag lagt ifrån mig boken har det ändå känt jätte bra, jag var lättad på nått sett. jag ska definitift läsa om den, ja helt sjukt jag som inte brukar läsa en endaste bok!
Jag tror ingen kan egentligen fatta hur den här boken påverkat mig, för det har den på riktigt! Jag känner att jag kan fixa det här nu, börja ta tagi saker jag MÅSTE ta tag i. Kan hon kan väl ja, o jag har ju inte haft det ens dubbelt så jobbigt som hon. Så mian problem är ju bara en bagatell.
 Man behöver inte gå med på vadsomhelt i livet,  man ska alltid göra det man själv vill även om det gäller pengar och rikedom. Man måste få säga ifrån och man måste få vara den man är. Jag ser inte Carolina som nån bimbo pattlisa (längre), utan som en människa som det verkligen har gått bra för, hon är verkligen en smart tjej, verkligen!
och hon säger vad hon tycker o ärlighet varar längst.  Att kunna ta sig ur och börja om. trotts ett riktigt trashigt förflutet!
att en bok, en jäkla bok var det som fick klockorna att ringa? galet!!!
Helt klart gold medal :)

fan va jag älskar den här boken!

backslick



damn, i miss the old times!

RSS 2.0