jäävla jag!

Jaha så blev man sjuk iaf då! jäklans helsike säger jag. Nu missar ja en halv dag (07.30 - 13 ) och en heldag 07.30-16) med lön. Jag skulle ju jobbat imorgon med men sa på en gång att jag inte kommer vara frisk tills dess. Får satsa på Torsdag.
Jag är jätte arg på mig själv för ja vill verkligen jobba och ha mina pengar. fan, men man kan ju inte rå för att man har svett vallningar, feber och har ont i kroppen. Hoppas jag kan få lite tider nästa vecka nu när det sluta såhär.

Har iaf sovit igenom hela dagen, vakande till lunch och åt lite. Sen kröp ja ner till sängen igen och kolla på en halv film. Men det blev för svettigt och en alvedon senare mår man ju lite piggilin iaf. Har t om halv klätt på mig och tänkte gå ut till soprummet för att få i mig lite frisk luft. Ikväll skulle jag gjort middag, planerat allt i mista detalt med ungskyckling, ris och örtsås. Pappa får nog ta över min syssla för ikväll.
När man mår dåligt är det okej att ha lördag under de dagar man är hemma. därför har ja beställt en påse med godis och cola light.
fan fan fan. jag kan inte sluta älta att ja missar två dagar på jobbet. Jag som skulle jobbat i Huset också. DAMN!

Nu ska jag smörja in min ömmande nacke med tigerbasam och ta soporna och bege mig ut i det fria. Hej sålänge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0